Bakü'deki Türk Kurum Ve Kuruluşların Temsilcileri İftarda Bir Araya Geldi

Bakü'deki Türk Kurum Ve Kuruluşların Temsilcileri İftarda Bir Araya Geldi
BAKÜ (AA) - Azerbaycan'da faaliyet gösteren Türk kurum ve kuruluşların temsilcileri, başkent Bakü'de düzenlenen iftarda bir araya geldi. Türk hayırseverler...

BAKÜ (AA) - Azerbaycan'da faaliyet gösteren Türk kurum ve kuruluşların temsilcileri, başkent Bakü'de düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Türk hayırseverler tarafından kurulan ve uzun yıllardır Bakü'de faaliyet gösteren Gençliğe Yardım Fonunun (GYF) düzenlediği iftar programına Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliği müşavirleri, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ve Türk Hava Yolları (THY) temsilcileri, iş adamları ile Azerbaycanlılar katıldı.

GYF Başkanı Ahmet Tecim, burada yaptığı konuşmada, ramazan boyunca Bakü ve bazı illerde iftar sofraları açtıklarını belirtti.

Bu iftar sofralarına Türk hayır kurumları ve iş adamlarının katkı sağladığını belirten Tecim, katkıda bulunanlara teşekkürlerini iletti.

Geçen yıl nisan ayında Ermenistan-Azerbaycan cephe hattındaki çatışmalarda şehit düşen Azerbaycan askerlerini ve 15 Temmuz şehitlerini rahmetle andığını söyleyen Tecim, İslam coğrafyasında yaşanan sıkıntıların güçlü bir imanla aşılacağını dile getirdi.

İftar programı, farklı coğrafyalarda sıkıntı çeken Müslümanlar için dua edilmesiyle sona erdi.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.