Süleyman Sayan

Süleyman Sayan

BAL (İNCE) KES, SİFTAH YAPALIM

BAL (İNCE) KES, SİFTAH YAPALIM

Geçtiğimiz hafta çok da iyi olmayan oyunla haftayı 3 puanla kapatıp moral bulan, hafta arasında Türkiye Kupası’nda son 16 takıma kalan temsilcimiz Torku Konyaspor, ilk deplasman galibiyetini almak için son sıradaki Balıkesir’e konuk olmuştu. Güzel hava kötü sahayla birlikte kendilerine ayrılan yeri dolduran taraftarımız yine elinden gelenin en iyisini yapmak için oradaydı ve yine maça damga vurmayı başardılar.

İlk 45 dakikanın özellikle son bölümünde baskıyı ciddi ciddi hissettiren Torku Konyaspor baskısını gole çeviremedi tabi her hafta hakemlerin arkasına sığınarak yazı yazmak istemiyorum ama malzeme bu yapacak bir şey yok. İkinci hakem ilk yarıya oranla daha derli toplu maç yönetti diyebilirim. Hani kötü niyetli olsa Balıkesir ekibinin attığı golde oyunu durdurmazdı. Öz eleştiri yapmam gerekirse her hafta ben dahil neredeyse tüm spor yazarları eleştiriyordu. Torku Konyaspor’un bu hafta aldığı altın değerindeki ilk deplasman galibiyetinin golü de Uğur’dan gelmesi bence çok güzel oldu.

Bizim şehrimizin takımı Torku Konyaspor’u bekleyen tehlikeye gelelim; hangi makam hangi mevkide olursak olalım iki maç aldık mı kendimizi dev aynasında görür çıta yükseltiriz. Takım da bundan etkilenir sonra başa döneriz. Neredeyse Süper ligde oynadığımız her dönem bu tehlikeden başımız yandı. Haftaya Konya’da oynanacak Sivasspor maçında fazla havaya girmeden oyunumuzu oynarsak sonuca gideriz. Torku Konyaspor evinde çok çok üst düzey oynamasa da sonuca gidebiliyor tüm Torku Konyaspor taraftarından isteğim iki hafta önce küme düştük düşeceğiz diye sızlanırken 2 galibiyetle UEFA Avrupa Ligi hesapları yapmasınlar.

Bu sahada güzel maç oldu diye bilirim daha iyisini beklemek yanlış olur. Uğur İnceman son dakikalarda Balkes’i ince kesti, siftah yaptık inşallah arkası gelir. Maç akıllı oyunla 1-0 bitti. Tebrikler çocuklar…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Süleyman Sayan Arşivi
SON YAZILAR