Balık fiyatları düştü! İşte yeni fiyatlar

Balık fiyatları düştü! İşte yeni fiyatlar
Zonguldak'ta balık fiyatlarının uygun olması vatandaşın yoğun ilgisine neden oldu.

Zonguldak'ta balık fiyatlarının uygun olması halkın yoğun ilgisine sebep oldu.

Zonguldak'ta tezgahlarda balık fiyatları adeta düşüşe geçti. Tezgahlarda Hamsi 60 TL ve İstavrit ise 50 TL'den satıldı. Balık fiyatlarının uygun olduğunu gören halk ise tezgahlara ilgi gösterdi. Fiyatların uygun olması hem Zonguldak halkını hem de esnafı memnun etti.

Balıkçı Zeki Beybeyoğlu, "Şuanda hamsi 50-60 TL arasında fiyatı değişiyor. İstavrit balığımız 50 TL. İstavrit balığımız bir buçuk iki aydır 50 TL'ye vatandaşa sunuyoruz. Bol yani istavrit balığımız. Yerli hamsi de bu yıl neredeyse bol diyebiliriz. Şuanda çinekop hiç yok. İstavrit, mezgit ve hamsi bolluğu mevcut. Fiyatlar gayet uygun. Başlık bolken ucuz olmadığı vakit pahalı. Şuanda istavrit var. Hamsi de çok bol değil ama mevcut. Umut diye bir şey yok. Ne çıkarsa halkımızın sofralarına onu sunuyoruz. Allah ne verirse bizilerde hakkımıza onu veriyoruz" dedi.

Balığın bollaştığı takdirde fiyatların düşebileceğini belirten Beybeyoğlu, "Bol olursa bu fiyatların altına inebilir. Mesela hamsi çok bol oldu, 35 TL, 25 TL'ye vatandaşa verdik. Fakat şuanda normal gidiyor" diye konuştu.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.