Balıkesir İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Arık İle Komiser Ayar Gözaltına Alındı

Balıkesir İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Arık İle Komiser Ayar Gözaltına Alındı
FETÖ'NÜN darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ömer Arık ile Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli komiser Musa Ayar gözaltına alındı

 Balıkesir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ömer Arık ile Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli komiser Musa Ayar yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Arık, gece saatlerinde Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde bir yakınının evinde, komiser Musa Ayar da evinde gözaltına alındı.

Arık ve Ayar, İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Bursa'da gözaltına alınanların sayısı 14'e yükseldi
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında Bursa'daki gözaltı sayısı 14'e yükseldi.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından İl Jandarma Komutanlığında görevli 2 üsteğmen ve bir eski uzman çavuş daha gözaltına alındı.

Şüpheliler, Bursa Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Soruşturma kapsamında İl Jandarma Komutanı Albay Yurdakul Akkuş ile bir teğmen, 5 astsubay ve 2 uzman çavuş, bir binbaşı, daha önce Bursa'da da görev yapan eski Ağrı Emniyet Müdürü Bayram Coşkun gözaltına alınmıştı.

Zonguldak'ta Jandarma Kurmay Albay Günler, tutuklandı
Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma doğrultusunda, gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Jandarma Kurmay Albay Kamil Günler'in savcılık sorgusu tamamlandı.

Tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye çıkartılan Günler, tutuklandı.

Kayseri'de Jandarma Kurmay Albay Fırat tutuklandı
Kayseri Jandarma Bölge Komutanlığında kurmay başkanı olarak görev yapan Jandarma Kurmay Albay Emre Fırat, İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Fırat, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.