Balıkesir'de korkutan bomba alarmı

Balıkesir'de korkutan bomba alarmı
Balıkesir'in Karesi ilçesi'nde bulunan bir apartmanın giriş bölümünde kuşkulu bavul korku yarattı. Polis ekipleri tarafından Bomba imha uzmanının fünyeyle patlattığı bavul boş çıkarken çevre halkı ise olay sonrasında rahat bir nefes aldı.

Balıkesir'in Karesi ilçesi'nde bulunan bir apartmanın giriş bölümünde kuşkulu bavul korku  yarattı. Polis ekipleri tarafından Bomba imha uzmanının fünyeyle patlattığı bavul boş çıkarken çevre halkı ise olay sonrasında rahat bir nefes aldı.

Balıkesir ilinde Milli Kuvvetler Caddesi üzerinde, bugün saat 18.00 sıralarında bir apartmanın girişinde bulunan bavulu gören  bazı yurttaşlar, içinde patlayıcı madde olacağı düşüncesiyle polis ekiplerini aradı. Kuşkulu bavul ihbarını alan polis ekipleri, Milli Kuvvetler Caddesi'ne emniyet şeridi çekerek caddeyi trafiğe kapattı. Vatandaşların bölgeye girmesini engelleyen polis ekipler geniş güvenlik tedbirleri aldı. Tüm tedbirlere karşın yurttaşlar, çevreye toplanarak meraklı bakışlarla polisin çalışmasını korku ve heyecanla izledi.

Kısa müddette olay yerine gelen bomba imha uzmanı, bavulu fünye ile patlattı. Bavulun boş olduğu ortaya çıkınca yurttaşlar ve etraftaki esnaf rahat bir soluk aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.