Balıkesirspor Baltok'da Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıkları

Balıkesirspor Baltok'da Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıkları
- Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Cangök: - "Sahamızda tek hedefimiz galip gelmek ama yenemiyorsak da yenilmeyeceğiz"


BALIKESİR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor Baltok, 6. haftada sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Atatürk Stadı'nda teknik direktör Can Cangök yönetimindeki antrenman koşuyla başladı. Futbolcuların ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 paslarla devam ettiği idman, çift kale maçla sona erdi.

Antrenmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan teknik direktör Cangök, sahalarında oynadıkları her maçı kazanmak istediklerini söyledi.

Cangök, yaptıkları maçlarda gol atma sorunu yaşamadıklarını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Gol yemekle ilgili problemlerimiz var. Bunu asgariye indirmemiz lazım. Çaykur Rizespor da bu ligin tecrübeli takımlarından. Tecrübeli oyuncuları var, iyi organize olan bir takım. Her takımın olduğu gibi onların da eksikleri var. Biz de o eksiklerden faydalanmaya çalışacağız. İyi bir takım olduğumuzu biliyoruz. Sahamızda tek hedefimiz galip gelmek ama yenemiyorsak da yenilmeyeceğiz. Felsefemiz bu."

Cangök, takıma yeni katılan futbolcularla biraz daha uyum içinde hareket etmeye çalıştıklarını belirterek, futbolcular İsmail Aissati ve Steve Bellek'in antrenman eksiklerinin bulunduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.