Balıkesirspor'da Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıkları

Balıkesirspor'da Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıkları
Teknik direktör Ertekin: "Puan ve puanlara müthiş ihtiyacımız var"

Spor Toto Süper Lig'de 6. haftanın son maçında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Balıkesirspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde teknik direktör İsmail Ertekin gözetiminde yapılan antrenmanda sakatlığı bulunan Muğdat, koşu yaparken, rahatsızlığı süren Kulusic, çalışmaya katılmadı.

Maç hazırlıklarını bugün yapacakları çift antrenmanla sürdüreceklerini ifade eden Ertekin, A Milli Takım'ın maçları dolayısıyla verilen uzun arada iyi bir çalışma olanağı bulduklarını söyledi.

Takımda her şeyin iyi gittiğini dile getiren Ertekin, şunları kaydetti:

"Umarım bu hava, pazartesi akşamına da yansır. Puan ve puanlara müthiş ihtiyacımız var. Bu ihtiyacı oyuncular da biz de biliyoruz, almak için de bütün çabamızı sarf edeceğiz. Hafta sonunda Bucaspor ile yaptığımız hazırlık maçı bizim için iyi geçti. Oyuncular bizim yapmalarını istediğimiz şekilde oynadı. Ben oynanan oyundan memnunun. Oyun konusunda oldukça ilerlemiş durumdayız. Umarım Rize deplasmanında küçük hatalar yapmadan oynarız. Oyun disiplinini sonuna kadar devam ettirirsek Rize'de umutluyum."

Henüz ligin başı olduğunu, ilerleyen haftalardaki durumlarının daha fazla önem taşıdığını vurgulayan Ertekin, "Geçen yıl Çaykur Rizespor, sezonun başında ilk 5 maçta lider pozisyondaydı. Daha sonra 9 maç kaybetti arka arkaya. Bir baktı küme düşme potasında buldu kendini. Süper Lig'de herkes herkesi yenebilecek güçte. Bundan sonraki maçlar daha belirleyici. 12. hafta sonunda takımların güç dengelerinin belli olacağını düşünüyorum. Biz şu anda çok iyi konumda olmamamıza rağmen, önümüzdeki haftalarda daha iyi konumlara geçeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.