Balkonda Bomba Anlar

Balkonda Bomba Anlar
Geçen hafta Sidney'de bir otelin balkonunda ağlamaklı bir şekilde resmedilen Angelina Jolie, bu sefer eşi Brad Pitt ile balkonda tartışırken görüntülendi.

Geçen hafta Sidney'de bir otelin balkonunda ağlamaklı bir şekilde resmedilen Angelina Jolie, bu sefer eşi Brad Pitt ile balkonda tartışırken görüntülendi. Angelina Jolie ve Brad Pitt'e nazar değdi Tüm Dünyaca ünlü Hollywood'un en seksi yıldızları Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti kalmakta oldukları otelde kameralara yakalandılar.Yeni filminin tanıtımı için Avustralya, Sydney'de bulunan Angelina Jolie ve kendisine eşlik eden eşi Brad Pitt, kaldıkları otelin balkonunda tartışırken amatör bir kamera tarafından görüntülendiler.

 Ünlü yıldız Angelina Jolie'nin geçen hafta Sidney'de kaldığı otelin balkonunda yüzünde ağlamaklı bir ifadeyle çekilen fotoğrafının ardındaki soru işaretleri büyüyor.

Jolie'nin ağlamaklı bir ifadeyle uzaklara bakarken görüntülendiği fotoğrafların "başlangıç" kısmı In Touch dergisinde yayınlandı.

Derginin iddiasına göre Angelina Jolie ile bir süre önce evlendiği eşi Brad Pitt, Sidney'deki otelin balkonunda hararetli bir tartışmaya tutuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.