Baloğlu gündeme ilişkin konuştu

Baloğlu gündeme ilişkin konuştu
AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, AK Parti Konya İl Başkanlığında, Türkiye ve Konya gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, "Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Selçuk Üniversitesi global bütçe uygulamasına geçerek, ekonomik ve hareket kabiliyeti anlamında kolaylık sağlıyor. Global bütçenin bir çok faydası var. Ama en önemlisi yeşil kartlı hastalarımızın bu uygulamayla üniversite hastanelerine direk olarak başvurabilecekler" dedi.

Baloğlu, AK Parti Konya İl Başkanlığında, Türkiye ve Konya gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye'nin en önemli gündeminin terör olduğunu belirten Baloğlu, "Hükümetimiz ve güvenlik güçlerimiz, terörle kararlı bir şekilde mücadele ediyor. Mücadelenin en önemli ayağı da halkımızın verdiği tam destek. Halkımızın terörle mücadeleyi sonuna kadar desteklediğini biliyoruz. Cumhurbaşkanımız ve başkanımızın da belirttiği gibi bu ülkenin topraklarında tek bir hain kalmayıncaya kadar mücadeleye devam edeceğiz" diye konuştu.

Seçim vaatleri, torba yasalar ve diğer yasamaları yerine getirmek için büyük bir gayretle çalışıldığını ifade eden Baloğlu, "Önümüzdeki hafta Meclis'in gündeminde araştırma ve geliştirmeyle ilgili bir yasa tasarısı var. 2016 Bütçesinin sadece üç aylık bütçesinin ayarlanabildi. Muhalefete yapılan çağrı karşılık kaldığı için ve zaman darlığından dolayı tüm yılın bütçesinin hazırlanamadı" dedi.

Baloğlu, Konya milletvekillerinin birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdürdüğünü ve üzerlerine düşeni yapmak için çalıştıklarını anlattı.

Konya'da, sağlık anlamında birçok çalışmanın yapıldığını aktaran Baloğlu, şunları kaydetti:

"Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Selçuk Üniversitesi global bütçe uygulamasına geçerek, ekonomik ve hareket kabiliyeti anlamında kolaylık sağlıyor. Global bütçenin bir çok faydası var ama en önemlisi yeşil kartlı hastalarımızın bu uygulamayla üniversite hastanelerine direk olarak başvurabilecekler. Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine hiperbarik oksijen odacıkalrı kuruldu. ve Konyamıza önemli bir merkez kazandırıldı. İnşallah 29 ekim 2016'da da Numune Hastanesini hizmete açmayı planlıyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.