Bandırma 17 Eylül Stadı'ndaki Yenileme Çalışmaları

Bandırma 17 Eylül Stadı'ndaki Yenileme Çalışmaları
Stadın yenilenme çalışmaları için 121 bin lira ödenek ayrıldı

 Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'un maçlarını oynadığı Bandırma 17 Eylül Stadı'nda başlatılan yenileme çalışmaları sürüyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Elüstü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk aşamada protokol tribünü, basın ve anons odalarının yenilenerek, pazar günü oynanacak Bandırmaspor-Nazilli Belediyespor maçına yetiştirileceğini söyledi. Elüstü, protokol tribününün çevresindeki demir parmaklıkların kaldırılarak, tribünün çevresinin duvar ve cam bölümle kapatılıp, koltuk sayısının 150'ye çıkarılacağını kaydetti.

Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonunun istediği basın odalarının 30 kişilik olması nedeniyle stattaki basın odasını üç katlı şekilde yaparak bu sayıya ulaşacaklarını ifade eden Elüstü, şöyle devam etti:

''Anons odasını sil baştan yaparak, federasyonun kriterlerine uygun duruma getireceğiz. Ayrıca protokol için üçüncü kapalı alanı da hazırlayacağız. Bu arada 350 metre uzaklıktaki trafomuzu da stadın yanına taşıdık. Yenilenen elektrik hatlarıyla maçlar sırasında sorun yaşanmaması sağlandı. Stadın doğalgaza geçmesiyle birlikte kötü durumda bulunan kalorifer tesisatı da yenilendi.''

Stattaki bu yenilenmelerin, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğünün verdiği 121 bin liralık ödenekle gerçekleştirileceğini bildiren Elüstü, ''Ayrıca, ödeneği çıkarılan Edincik Stadı'nda da ihale aşamasına gelindi. Bu stat da tel örgüler ile güçlendirilecek, soyunma odaları ve yedek kulübeleri de büyük ölçüde yenilenecek. Edincik Stadı'ndaki bu çalışmaları, ocak ayında tamamlamayı planlıyoruz'' diye konuştu.                                              

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.