Bank of Bahrain and Kuwait Türkiye'de

Bank of Bahrain and Kuwait Türkiye'de
Bahreyn'in bireysel ve ticari bankacılıktaki lider bankası Bank of Bahrain and Kuwait (BBK), Türkiye'deki ilk temsilciliğini ticaret ve finans merkezi İstanbul’da açtığını bildirdi

Bahreyn'in bireysel ve ticari bankacılıktaki lider bankası Bank of Bahrain and Kuwait (BBK), Türkiye'deki ilk temsilciliğini ticaret ve finans merkezi İstanbul’da açtığını bildirdi.

BBK'dan yapılan açıklamaya göre yeni temsilcilik, bankanın Türkiye’deki mevcut ve potansiyel müşterileriyle yakın ilişki kurma, yerel pazardaki gelişmeleri izleme ve Türk yetkili makamlarıyla doğrudan iletişim kurma gibi öncelikli görevler üstlenecek.

Konuya ilişkin görüşlerine yer verilen BBK Üst Yöneticisi (CEO) Reyadh Sater, bankanın önde gelen stratejilerinden birisinin, uluslararası genişleme ve farklılaşma olduğunu belirtti.

Körfez İşbirliği Konseyi (GCC) ülkelerinin ticari bir iş ortağı olarak Türkiye'nin kendileri için göz ardı edilemeyecek kadar büyük ve önemli bir pazar olduğunu ifade eden Sater, "Türkiye aynı zamanda genişleme stratejimiz için de kilit ülke konumunda. Yönetim Kurulu’nun belirlediği genişleme stratejimizi temel alarak kurulan temsilciliğimiz, önümüzdeki dönemde yapmayı planladığımız birçok genişlemenin de ilk adımını oluşturuyor." değerlendirmesinde bulundu.

-BBK Türkiye yöneticiliğine Bilgün Gürkan atandı


BBK temsilciliği yöneticiliğine Bilgün Gürkan'ın getirildiği bildirilen açıklamada, Gürkan'ın yatırım ve kurumsal bankacılıkta 20 yılı aşkın bir tecrübeye sahip olduğu ifade edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.