Bankalarda sorun mu var? Fast sistemi çöktü mü?

Bankalarda sorun mu var? Fast sistemi çöktü mü?
 Muhabir
15 Ocak Pazartesi günü bankalarda genel bir sorun yaşanıyor. Özellikle mobil bankacılık kullanıcıları, FAST işlemlerinde sıkıntılar yaşıyor?

FAST ile para transferi yapmak isteyenler, "Fast sistemindeki alt yapı çalışması nedeniyle geçici bir süre FAST ile para transferi gerçekleştirilememektedir" uyarısı ile karşılaştılar.

Bankalarda yaşanan genel sorunlar müşterileri tarafından mobil bankacılık ve mobil giriş problemleri olarak bildirildi.

Yapı Kredi de bu sorunlardan etkilenen bankalardan biri. Bazı kullanıcılar Yapı Kredi'nin FAST işlemlerinde sorun yaşadıklarını bildirdiler. Bu durum, "Yapı Kredi çöktü mü?" sorusunu gündeme getirdi. Ancak ilerleyen saatlerde, Yapı Kredi'nin FAST işlemlerinin normalleşmeye başladığı belirtildi.

Denizbank da bu sorunlardan nasibini aldı. Denizbank mobil uygulamasına erişim sağlanamıyor ve FAST sistemi dışında başka teknik bir problemle karşılaşıldığı belirtiliyor. Ancak, Denizbank'ın kısa sürede bu sorunu çözmesi bekleniyor.

QNB Finansbank da bu sorunlarla karşılaşan bankalardan biri oldu. QNB Finansbank'ın mobil uygulamasına 15 Ocak 2024 tarihinde erişim sağlanamıyor. Ancak, Finansbank'ın da bu teknik sorunu düzelteceği tahmin ediliyor.

15 Ocak'ta bankalarda yaşanan genel sorunlar mobil bankacılık kullanıcılarını etkiledi, özellikle FAST işlemlerinde sıkıntılar yaşandı. Ancak, bankaların ilerleyen saatlerde sorunları çözmeye yönelik adımlar attığı ve sistemin normale dönmeye başladığı bildiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.