Bankaların bayram kredisi yarışı erken başladı

Bankaların bayram kredisi yarışı erken başladı
Bankalar, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla müşterilerinin artan nakit ihtiyaçlarını karşılamak üzere kredi yarışına girdi

Ramazan Bayramı ile birlikte alışveriş ve tatil planlayan müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik çeşitli kampanyalar düzenleyen bankalar, geleneksel hale getirdiği ihtiyaç kredileri ile müşterilerine, 0,99'dan başlayan faiz oranı, 36 aya varan vade ve farklı ödeme seçenekleri sunuyor.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, bayram kredilerinde maliyetler, başta faiz oranı olmak üzere tahsis ücreti, vade, kredi tutarı ve ödeme seçeneklerine göre farklılık gösteriyor.

Bireysel müşterileri için ihtiyaç kredilerinin yanında bazı bankalar da esnaf ve çiftçilere yönelik kampanyalar düzenliyor. Bankalar, bu dönemde taşıt ve traktör kredilerinin yanı sıra esnaf ve işletmelere özel finansman imkanı da sunuyor.

-Günde 6 lira taksitle kredi


Türkiye İş Bankası, "Geleneksel Bayram Kredisi" ile müşterilerine, günde 6 TL taksitle 5 bin TL kredi imkanı sunuyor. 12 Temmuz'a kadar devam edecek kampanya kapsamında, 50 bin TL tutar ve 36 ay vadeye kadar kredi seçenekleri bulunuyor.

"Bayrama Özel Sıfır Kilometre Taşıt Kredisi" kampanyası
VakıfBank, "Bayram Kredisi" ve "Bayrama Özel Sıfır Kilometre Taşıt Kredisi" kampanyalarını başlattı. Geleneksel bayram kredisi ile müşterilerinin ihtiyaçlarını 36 ay vadeye kadar karşılama imkanı sağlayan VakıfBank, kullanılan krediyi aylık eşit taksitli ya da artan taksitli olarak geri ödeme imkanı da sunuyor.

-İki bayram arası ödemesi olmayan kredi


Akbank, bayrama özel yüzde 1,24 faiz oranlı kampanya ile iki bayram arası ödemesi olmayan kredi imkanı sunarken, Yapı Kredi de müşterilerine, 6 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında, günde 10 TL ödeyerek 36 ay vade ile 9 bin TL bireysel ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor.

Garanti Bankası da başlattığı kampanya kapsamında, ayda 450 TL taksitle 36 ay vadeli 12 bin TL'lik ihtiyaç kredisini yüzde 1,44 faiz ve 60 TL dosya masrafıyla sunuyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum