Banvit Sportif Direktörü Çataloluk:

Banvit Sportif Direktörü Çataloluk:
- "(Play-off çeyrek finalindeki Darüşşafaka Doğuş yenilgisi) Üzülmek için zamanımız yok. Hemen toparlanıp Bandırma'da oynayacağımız ikinci maça konsantre olacağız"


BALIKESİR (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisinin ilk maçında deplasmanda Darüşşafaka Doğuş'a 77-76 yenilen Banvit'in sportif direktörü Turgay Çataloluk, "Üzülmek için zamanımız yok. Hemen toparlanıp Bandırma'da oynayacağımız ikinci maça konsantre olacağız." dedi.

Çataloluk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın Bandırma'da Darüşşafaka Doğuş ile çeyrek final serisinin ikinci maçında karşılaşacaklarını söyledi.

Saha ve seyirci avantajını kullanıp mutlak galibiyet hedeflediklerini belirten Çataloluk, "İstanbul'da oynadığımız ilk maçta her iki taraf da kazanmaya çok yakındı. Sonucu detaylar belirledi. Maçın üçüncü periyodunda sakatlanan sporcumuz Jackie Carmichael karşılaşmaya devam edemeyince son bölümde oldukça zorlandık. Tüm bunlara rağmen yine de kazanabilirdik fakat olmadı." değerlendirmesinde bulundu.

Sportif direktör Turgay Çataloluk, şunları kaydetti:

"Üzülmek için zamanımız yok. Hemen toparlanıp Bandırma'da oynayacağımız ikinci maça konsantre olacağız. Kendi sahamızda ve seyircimiz önünde kazanarak seriyi son maça taşımak istiyoruz. Jackie Carmichael, dizinde hissettiği ağrı nedeniyle maçı tamamlayamadı. Çok önemli bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyoruz. Şartlar ne olursa olsun mücadelemize devam edeceğiz. Burada en büyük iş Bandırma seyircisine düşüyor. 19 Mayıs gibi anlamlı bir günde evimizde oynayacağımız bu önemli karşılaşmada, seyircimizin de salonu bayram coşkusuyla doldurmasını ve takımımızı sonuna kadar desteklemesini bekliyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.