Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldızı hayatını kaybetti iddiası

Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldızı hayatını kaybetti iddiası
 Editör
Barcelona’nın Brezilyalı eski futbolcusu Dani Alves’in intihar girişimine bulunarak hayatını kaybetmiş olabileceği öne sürüldü.

2022’de bir gece kulübündeki kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla 4.5 yıl hapse mahkum edilen Barcelona’nın Brezilyalı eski futbolcusu Dani Alves’in hapiste intihar ettiği ve öldüğü iddia edildi.

Herkesi şoke eden bu iddia ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Dani Alves'in, 4.5 yıllık hapis kararı çıkmadan önce eski eşi Joana Sanz'a mektup gönderdiği ortaya çıktı. Sanz bu mektubu Instagram'dan paylaştıktan kısa süre sonra kaldırdı. Vogue'de yer alan habere göre mektupta Alves, şu ifadeleri kullanıldı:

"Hayalini kurduğum ve kurmaya devam ettiğim şey... Seninle tüm yollara çıkmak istiyorum. Yanlış kadını seçmedim. Evet, o sendin. İçinde senin olmadığın tek bir gün, tek bir an, tek bir planım yok. Uyandığını görebileceğim günün gelmesi için her gün dua ediyorum. Nerede olursa olsun hep ama sen hep yanımda ol. Garip duygular hissediyorum. Seni seviyorum."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.