Barış Yarkadaş, CHP'ye adaylık açıklaması sonrası Özgür Özel'i topa tuttu

Barış Yarkadaş, CHP'ye adaylık açıklaması sonrası Özgür Özel'i topa tuttu
CHP eski Milletvekili Gazeteci Barış Yarkadaş, adaylığını açıklayan Grup Başkanı Özgür Özel'i eleştiri yağmuruna tuttu.

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri hezimeti sonrası, değişim yanlıları ile Kılıçdaroğlu yanlıları arasında büyük bir iç kavganın yaşandığı CHP'de Grup Başkanı Özgür Özel'in adaylığını açıklaması sonrası da kavga daha da arttı.

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyerek adaylığını açıkladı.

CHP eski Milletvekili Gazeteci Barış Yarkadaş, Özgür Özel'i eleştiri yağmuruna tuttu. Yarkadaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:

"GRUP BAŞKANLIĞINI BIRAKMAMAK İÇİN TOP ÇEVİRİYOR"

"Özgür Özel, “Grup Başkanlığını bırakacak mısınız?” diye soran gazeteciye “Kurultay tarihi belli olunca yeniden değerlendirme yapacağız” diyor. Özel, yaklaşık iki dakika sonra ise bir gazetecinin sorusu üzerine “İttifaklara 5 Kasım’daki kurultayda karar vereceğiz” ifadesini kullanıyor. Özel, grup başkanlığını bırakmamak için top çeviriyor."

"ÖN SEÇİMİN KALDIRILMASI İÇİN NEDEN “KALDIRILSIN” OYU VERDİN?"

"Özgür Özel’e çağrı: 10 Mart 2018 tarihinde yazılan tüzük kurultayında ön seçimin kaldırılması için neden “Kaldırılsın” oyu verdin? Ve diğer arkadaşlar: Genel Başkan Yardımcılığı görevinden alındıktan sonra mı fark ettiniz kötüye gidişi? Samimi bir özeleştiri bekliyoruz. Partiyi yıllarca siz yönettiniz, şimdi kime neyi şikayet ediyorsunuz? Değişim istiyorsanız işe kendinizden başlayın ve vekillik dışındaki tüm görevlerinizi bırakın… Hiçbir kurula aday olmayacağınızı da ilan edin…"

"ÖN SEÇİME İTİRAZ EDENLER TOPLANMIŞ"

"10 MART 2018’de yapılan tüzük kurultayında “Kılıçdaroğlu’na sınırsız yetki” verilmesi için el kaldıran ve “üyeye dayalı ön seçimin yapılması” maddesine canhıraş bir biçimde itiraz eden tüm vekiller bugün toplantıya katılmış. CHP Genel Merkezi, tüzük kurultayının görüntülerini yayınlamalı ve kimin hangi maddeye oy verdiğini göstermelidir. Ön seçim isteyen ve Kılıçdaroğlu’na sınırsız yetki verilmesine itiraz edenler hakkında düzenlenen “Grubun Uyumunu Bozanlar” raporu ile raporun altındaki imzalar da açıklanmalıdır. Biz her şeyi bizzat yaşadık. O günleri hiç unutmayacak ve her zaman hatırlatacağız."

untitled-1.jpg"HEPİNİZ ORADAYDINIZ…"

“Vera’nın babası” 7 dönemdir vekillik yapan “değişimciler”in aklına bugün mü geldi? Biriniz fedakarlık yapıp aday olmasaydınız! Çok ayıp… 39 milletvekilinin ittifaka verilmesini onaylayan, el kaldıran ve itiraz etmeyenler, kime neyi şikayet ediyor? Hepiniz oradaydınız… Vekil listesini ben mi yazdım?"

"ÖZGÜR ÖZEL CHP’Yİ YÖNETEMEZ"

“Ön seçim” için “oyuncak” diyenlerin bugün ön seçimden bahsetmesi aklımızla alay etmektir. Hiçbir inandırıcılığınız yok…

Özgür Özel, “TBMM Grubu Kılıçdaroğlu’nun yetki alanında değil” diyor. Bugünkü yazımda bu çarpık bakışa yer vermiştim. Özel, parti kültürünü paspas ediyor. Bu yüzden CHP’yi yönetemez zaten… Bu çarpık bakışa kimse prim vermez.

ÖZEL’LE BİRLİKTE TOPLAM 25 KİŞİ…

Özgür Özel’in basın toplantısına katılan vekillerin listesi… Toplantıyı izleyen bir gazeteci yolladı… Özel’le birlikte toplam 25 kişi… Beklenenden çok çok az…"

f6eslaaxuaabdbb.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.