Başakşehir'de tırın iş yeri bahçesine uçtuğu anlar kamerada

Başakşehir'de tırın iş yeri bahçesine uçtuğu anlar kamerada
Başakşehir'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir tır, bariyerleri aşarak iş yerinin bahçesine düştü.

Başakşehir'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir tır, bariyerleri aşarak iş yerinin bahçesine düştü. Hafta sonu meydana gelen kazada işçilerin izinli olması faciayı önledi. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü Başakşehir Organize Sanayi Bölgesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde oldu. Caddeden yokuş aşağı inen tır sürücüsü, Kuzey Marmara Otoyolu'na bağlanmak istedi. Cadde ortasında tır şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine manevralar yaparak bahçeye düşen tır, yaklaşık 4 metrelik yükseklikten bir iş yerinin bahçesine düştü. Olayın hafta sonu yaşanması ve işçilerin izinli olması sebebiyle bir faciadan dönülürken, kaza anı güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

AYNI YERDE DÖRDÜNCÜ KEZ AYNI KAZA YAŞANIYOR

Kazanın yaşandığı yerde işletmesi olan Üsmen Acar, "Hafta sonu olması sebebiyle biz burada değildik. Beni aradılar, ben hemen koşarak geldim. Burada normalde işçiler çalışıyor; hafta içi olsa onlarca işçi yararlanabilirdi. Daha önce de aynı şekilde burada kaza meydana geldi. Biz artık çok tedirgin oluyoruz ve tedbir alınmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.