Başarılı kadın girişimcilere sertifika

Başarılı kadın girişimcilere sertifika
Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (BÜYEM), Konya Ticaret Odası ve TOBB Konya Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğiyle hayata geçirilen “Kadın Girişimci Yönetici Okulu” projesi kapsamında gerçekleştirilen eğitimler sona erdi.

KTO Konferans Salonu gerçekleşen programa; Garanti Bankası İç Anadolu Bölge Müdürü Haluk Bekmez, BÜYEM KSS Projeleri Koordinatörü Dr. Işıl Keskin Şahan, KTO Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sağlam ve TOBB Konya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Mendi ile çok sayıda kadın girişimci katıldı. Yaşam boyu Eğitim Merkezi (BÜYEM), KSS Projeleri Koordinatörü Dr. Işıl Keskin Şahan, Konyalı kadın girişimcilerin çok azimli olduğunu söyleyerek, “Gerçekleştirilen projeyle, kadın girişimler çalışma sahasında daha etkin bir şekilde rol almaya başlayacak. Umarız ki bütün anlatılan, konular hayata geçeceğini umuyorum. Bugün olmazsa da biz inanıyoruz ki orta ve uzun vadede iş pratiklerin de bu bilgiler aktarılacaktır. 2012’den itibaren sürdürdüğümüz ‘Kadın Girişimci Yönetici Okulu’ projemizin 2 bin 500 üzerinde mezunu oldu. Bu sayı çok sevindirici. Orta ve uzun vadede ticaret hayatına yansıması mutlu ediyor bizleri” dedi.

Garanti Bankası İç Anadolu Bölge Müdürü Haluk Bekmez ise, 2016 yılından itibaren yapılan çalışmalarda kadın girişicilerin yanında olduklarını belirterek, “Kadın girişimcileri odağına alan ilk özel banka olarak onları desteklemek, güçlenmelerini sağlamak, toplumda farkındalık yaratmak adına 10 yıldan uzun süredir çalışmalarımız devam ediyor. Kadın girişimcilerimize yönelik faaliyetlerde; finans sağlama, eğitim, yeni pazarlara açılma ve cesaretlendirme, olarak dört ana başlık altında topluyoruz” diye konuştu.

Programda konuşan TOBB Konya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Mendi de, yeni projelerle kadın girişimcilerin her zaman yanında olacaklarını söyledi.

Program sonunda, eğitimini başarıyla tamamlayan kadın girişimcilere sertifikaları takdim edildi.

(Haber: Uğur Sarı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.