Başarılı öğrencilerden Vali Barut'a ziyaret

Başarılı öğrencilerden Vali Barut'a ziyaret
SİVAS (AA) - Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvası ve bisiklet yarışmasında dereceye giren Gölova...

SİVAS (AA) - Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvası ve bisiklet yarışmasında dereceye giren Gölova Hasan Şakar Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri, Sivas Valisi Alim Barut ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan'ı ziyaret etti.

Sivas İl Özel idaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Barut, sporcuların küçük yaşta madalya ile tanışmalarının önemini vurgulayarak, sporcuların Sivas'ı ve gelecek zaman içerisinde de ülkeyi temsil edecek seviyeye ulaşmaları için gerekli desteği her zaman vereceklerini ifade etti.

Ayhan ise Gölova'dan değerli isimlerin ilçeye her zaman katkı yaptığını aktararak, "İnşallah sizlerde ilçeye kazandırılan tesislerde başarılı sonuçlara imza atmaya devam edeceksiniz. Ülkemizin en ücra köşesinden bir şahsiyet çıkıyor ve dünyaya örnek üretimler gerçekleştiriyor. Sizlerde kaymakamlığımızın sağladığı sosyal ve sportif imkanlarla her biriniz ülkemizin farklı bölgelerinde bu ülkenin bayrağını dalgalandıracaksınız. Geçen sene bin kişiye kayak eğitimi verdik. Bu bin kişiden bir kişi uluslararası yarışmada bayrağımızı göndere çekse bizlere övünç kaynağı olmaya yetiyor." açıklamasında bulundu.

Gölova Kaymakamı Erkan İsa Erat da Gölovalı öğrencilerin bisiklet yarışmasında birinci, masa tenisi turnuvasında ise ikincilik ve üçüncülük elde ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"İnşallah Türkiye Yıldızlar Bisiklet Yarışması’nda da Sivas’ı Gölova temsil edecek. Sivas İl Özel İdaresi, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi’nde ilimizin yıldızlarını yetiştirerek Sivas’ı kayakta başarılı sporcular ile temsil edecektir. Gölova Kaymakamlığımız tarafından yapılan tenis kortu tesislerinde ilçemizden ülkemizi temsil edecek tenisçiler yetiştireceğiz. İnşallah bisiklet yarışmalarında Türkiye birincileri çıkartacağız. Valimiz Alim Barut’un, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Salih Ayhan’ın destekleri, Gölovalı iş adamlarının yardımı ile öğrencilerimizin daha iyi yerlere gelmesi için çalışacağız. Ben çocuklarımızı ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Desteklerinizden dolayı da sizlere çok teşekkür ediyorum."

Gölova Hasan Şakar Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri daha sonra Sivas İl Özel İdaresine ait Çocuk Oyun ve Eğlence Merkezi’nde eğlenme fırsatı buldu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.