Başarının arkasında istikrar var

Başarının arkasında istikrar var
Karapınar Cumhuriyet Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Ayşe Arpalıyiğit, ilçe birinciliği Yıldız Erkekler Futbol karşılaşmalarında takımını 3 yılda 2. şampiyonluğa taşıdı.

Karapınar Cumhuriyet Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Ayşe Arpalıyiğit, ilçe birinciliği Yıldız Erkekler Futbol karşılaşmalarında takımını 3 yılda 2. şampiyonluğa taşıdı. 3 yıldır görev yaptığı Cumhuriyet Ortaokulu’nda sportif alanda büyük başarıya imza atan Ayşe Arpalıyiğit, okul futbol takımını 2 kez şampiyon bir kez de ikinci yapma başarısı gösterdi. Maç içerisinde sürekli taktik veren ve öğrencilerine saha kenarından uyarılar yapan Arpalıyiğit, erken beden eğitimi öğretmeni olan meslektaşlarını da dize getirdi. 13 Orta ortaokulun katıldığı karşılaşmalarda yenilgi görmeden şampiyon olan ve tek bayan beden eğitimi öğretmeni olma özelliği taşıyan Arpalıyiğit, “Öğrencilerimiz gayret gösterdi bizlerde başarılı olduk. Öğrencilerimize sağlıklı yaşam adına spor yatırmak ve kötü alışkanlıklardan korunmasını hedefliyoruz” dedi. (Mithat Korkusuz) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.