Başbakan Davutoğlu, Bulgaristan'a Geldi

Başbakan Davutoğlu, Bulgaristan'a Geldi
SOFYA (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu, resmi ziyarette bulunmak üzere özel uçak "TUR" ile 12.10'da Bulgaristan'ın başkenti Sofya'ya geldi.Başbakan Davutoğlu'nu, Sofya...

SOFYA (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu, resmi ziyarette bulunmak üzere özel uçak "TUR" ile 12.10'da Bulgaristan'ın başkenti Sofya'ya geldi.

Başbakan Davutoğlu'nu, Sofya Uluslararası Havalimanı’nda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin Sofya Büyükelçisi Süleyman Gökçe, Bulgaristan Dışişleri Bakan Yardımcısı Valantin Poryazov ile diğer yetkililer karşıladı.

Başbakan Davutoğlu ile Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Başbakan Başdanışmanı Ali Sarıkaya da Bulgaristan'a geldi.

Davutoğlu'na Sofya ziyaretinde eşlik eden heyette AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül ve Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, AK Parti milletvekilleri Aziz Babuşcu, Zekeriya Birkan, Rafet Sezen, Hüseyin Bürge, Kerem Ali Sürekli ve Mustafa Yel, CHP milletvekilleri Çetin Arık ve Mustafa Tuncer, MHP milletvekilleri Saffet Sancaklı ve Kamil Aydın ile HDP milletvekilleri Celal Doğan ve Filiz Kerestecioğlu da yer alıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.