Başbakan Davutoğlu: Gaziantep'teki terör saldırısına ilişkin önemli verilere ulaşıldı

Başbakan Davutoğlu: Gaziantep'teki terör saldırısına ilişkin önemli verilere ulaşıldı
Başbakan Davutoğlu, Gaziantep’teki terör saldırısına ilişkin, "Yoğun bir inceleme yapılıyor. Önemli bazı verilere ulaşıldı. İçişleri Bakanlığımız, Valiliğimiz gerekli açıklamayı yapar." dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çankaya Köşkü’nde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla işçiler için düzenlenen kahvaltı programının ardından eşi Sare Davutoğlu ile yürüyerek Başbakanlık Resmi Konutu'na geçti. 

Çankaya Köşkü Basın Merkezi önünden geçerken, gazetecilerin 1 Mayıs Bayramı'nı da kutlayan Davutoğlu, yürüyüş yapmak için çok fazla fırsat bulamadıkları, güzel bir bahar havasında yürümek istediklerini belirterek, "Allah memleketimizin baharını hep güzel eylesin" ifadesini kullandı.

Gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını da yanıtlayan Başbakan Davutoğlu,Gaziantep'teki terör saldırısına ilişkin bir soru üzerine, "Bugün terör olayları dolayısıyla büyük ızdırap duyduk. Sabah hem Vali'miz ile hem İçişleri Bakanı'mızla görüştüm, yakından takip ediyoruz." dedi.

Davutoğlu, Gaziantep’teki saldırının kimin tarafından gerçekleştirildiğinin sorulması üzerine, "Onunla ilgili yoğun bir inceleme yapılıyor. Önemli bazı verilere ulaşıldı. İçişleri Bakanlığımız, Valiliğimiz gerekli açıklamayı yapar." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.