Başbakan Davutoğlu Ukrayna'da

Başbakan Davutoğlu Ukrayna'da
Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Ukrayna Başbakanı Arseniy Yatsenyuk'un eşi Tereziya Yatsenyuk ile Mystetskyi Arsenal Sanat Galerisi'ni gezdi

KİEV (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Ukrayna Başbakanı Arseniy Yatsenyuk'un eşi Tereziya Yatsenyuk ile Mystetskyi Arsenal Sanat Galerisi'ni gezdi.

Başbakan Davutoğlu'na Ukrayna ziyaretine eşlik eden Sare Davutoğlu, Tereziya Yatsenyuk ile galeride sergilenen eserler hakkında bilgi aldı.

Sare Davutoğlu ayrıca Türkiye'nin Kiev Büyükelçisi Yönet Can Tezel'in eşi Ave Brigader Tezel tarafından onuruna verilen öğle yemeğine katıldı. Büyükelçilik rezidansında verilen yemekte, Kırım Tatar Meclisi üyesi Doç. Dr. Gayana Yüksel ile Kırım Türklerinin sürgününü anlatan, nakarat bölümü Türkçe olan "1944" adlı şarkı ile Ukrayna'yı Eurovision'da temsil etmeye hazırlanan sanatçı Jamala da bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.