Başbakan Davutoğlu'nun dünkü Varto ziyareti

Başbakan Davutoğlu'nun dünkü Varto ziyareti
Davutoğlu'nun Muş'un Varto ilçesinde katıldığı, partisinin ilçe teşkilatının açılış törenine ilişkin görüntüler basınla paylaşıldı

ANKARA (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu, Muş'un Varto ilçesi ziyareti kapsamında katıldığı partisinin ilçe teşkilatı binasının açılış törenine ait görüntüler paylaşıldı.

Açılış töreninde konuşan Davutoğlu, güzel bir vesile için ilçede bulunduklarını belirtti. "Varto zor günler yaşıyor, ülkemizin birliği, beraberliği daim olacak. İnşallah bir daha hiçbir ilçemizde ne Varto'da ne de herhangi bir başka ilçemizde bu tür terör olaylarına kesinlikle izin verilmeyecek." ifadesini kullanan Davutoğlu, binanın güzel hizmetlere vesile olması temennisinde bulundu.

Başbakan Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehdi Eker, Recep Akdağ ve diğer yetkililerle kurdele keserek açılışı yaptı.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.