Uğur Özteke

Uğur Özteke

Başbakan Konyalı Genel Müdür Konyalı Ama….

Başbakan Konyalı Genel Müdür Konyalı Ama….

Ben çok gıcık mıyım?

Ya da tüm gıcık işler beni mi bulur?

Ya da nerede gıcık bir şey varsa bana mı düşer?

Vallahi de billahi de bilemiyorum. Bazen kendimden bile şüphe ediyorum. Diyorum ya özünde ben çok pozitif bir insanım. Duygusalımdır. Dahası yufka yürekliyimdir. Televizyonda bile bir haberi izlerken ağlarım gözlerimden yaşların akmasına engel olamam.

Ama şu aşağıdaki fotoğrafa bir bakın. Konya olarak içinde bulunduğumuz durumu, Konya olarak düştüğümüz acziyeti görün. Sonra da dönüp bana deyin ki, “Arkadaş sen kötüsün. Sen art niyetlisin. Yanlış olan onlar değil sensin deyin. Ama bana niye art niyetli olduğumu izah edin ki ben de hatamı anlayıp özür dileyim.

 

hakemler.jpg

 

İlimizin futbol hakemleri yeni sezonu açıyor. Tarih 18 Eylül, Atatürk Stadyumu 2 Nolu Saha’da tören yapılıyor. Fotoğrafa bakıyorum Vali Yardımcısı Fazlı Akgün’den Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’a ASKF Genel Başkanı Remzi Ay’dan hakem ve gözlemci dernek başkanlarına kadar spor adamlarımız orada.

Ama her ne hikmetse hakemlerimizin giydikleri formaların üzerinde koskoca İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ yazıyor. Malzemelerde de İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ yazıyor.

Bu noktada İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’ni tebrik ediyorum.

Aynı derecede bizim belediyeleri de eleştiriyorum hatta esefle kınıyorum.

Konyalı hakemler gözlemciler İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’nin forma ve malzemelerini böylesine anlamlı bir açılış gününde giyiyorlar.

Takıntılıyım ya. Önce “sabret oğlum Uğur” dedim. Bu memlekette o kadar gazeteci var. Hele hele sporun içindeki dostlarımız var. “Zaten kötüsün daha da kötü olma. Görmezden gel. Bırak başkaları yazsın”…

Ama hâlâ tık yok. Yani biz boşa bekliyoruz.

Sonra merak ettim belki Spor Bakanlığı ya da Genel Müdürlük bir protokol yapmıştır. Bu protokol çerçevesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi yardımcı olmuştur dedim. (Bu bile çok büyük bir ayıp) 

Başlıyorum kurcalamaya. 800 küsur çeşitli malzemelerden oluşan bir çanta bütün hakemlerimize dağıtılmış. Maliyeti 15 bini geçmez dediler.

Konya’nın 25’e yakını klasman hakemi olmak üzere 100 kadar bir hakem grubu varmış.

Ve koskoca Konya Büyükşehir Belediyesi’nden tutun da merkez ilçe belediyelerimiz milyonlarca lirayı güya spora aktarıyorlar (!) ama bizi Türkiye’nin dört bir yanında Konya’yı temsil eden, edecek hakemlerimiz İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin formasından çantasına bunları kullanıyor.

Başbakan Konyalı olsa ne olacak?

Sayın Davutoğlu mu bu formaları kontrol edecek?

….

Tamam tamam herkes haklı tek biz haksızız. O zaman gelin hep birlikte dua edelim “Allah bizi ıslah etsin”

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Kendimiz olmaya ve kalmaya özen gösterelim.

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Randevusuz çay sohbeti ile dertleşmeyi birbirinden ayırt edebildiğimiz zaman ADAM oluruz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR