Başbakan Yardımcısı Akdoğan Ve AB Bakanı Bozkır’dan Taziye Mesajı

Başbakan Yardımcısı Akdoğan Ve AB Bakanı Bozkır’dan Taziye Mesajı
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve AB Bakanı Volkan Bozkır, resmi Twitter hesaplarından, İstanbul Adliyesi’ndeki bir terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden savcı Mehmet Selim Kiraz’ın ailesine ba...

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve AB Bakanı Volkan Bozkır, resmi Twitter hesaplarından, İstanbul Adliyesi’ndeki bir terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden savcı Mehmet Selim Kiraz’ın ailesine başsağlı dileklerinde bulundu.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, “Şehit olan Savcımız Mehmet Selim Kiraz’a yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesinin ve milletimizin başı sağolsun. Terörün her türlüsünü, aktörleri, amaçları, teşvik edicileri ve mazur göstericileri her kim ve her ne olursa olsun lanetliyorum” dedi.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır ise, “İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde teröristler tarafından şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz’a Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı dilerim” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.