Başbakan Yardımcısı Bozdağ Yozgat'ta: (2)

Başbakan Yardımcısı Bozdağ Yozgat'ta: (2)
"Bütün terör örgütleri ülkemizi, gençliğimizi ve geleceğimizi nasıl tehdit ediyorsa FETÖ de ülkemizi, gençlerimizi ve geleceğimizi tehdit eden bir terör örgütüdür. Sadece yaptığı darbeyle değil, pek çok faaliyetle Türkiye'nin aleyhine pek çok ihanetin alt

YOZGAT (AA) - Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Bütün terör örgütleri ülkemizi, gençliğimizi ve geleceğimizi nasıl tehdit ediyorsa FETÖ de ülkemizi, gençlerimizi ve geleceğimizi tehdit eden bir terör örgütüdür. Sadece yaptığı darbeyle değil, pek çok faaliyetle Türkiye'nin aleyhine pek çok ihanetin altına imza atmıştır. Dini tahrif etmek suretiyle, İslam'ı özünden saptıran yorumlarla başka bir noktaya taşımıştır." dedi.

Bozdağ, Bozok Üniversitesi Akademik Yıl Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), başka ülkelerin başka istihbarat örgütlerinin uşağı yapan ve ülkesine ihaneti kendisini cennete götürecek bir amel gibi gösteren aşağılık bir terör örgütü olduğunu söyledi.

FETÖ'nün Türkiye'de yaptıklarının gün gibi ortada olduğunu vurgulayan Bozdağ, şöyle konuştu:

"Bunun karşısında üniversitelerimizin bilgiyle, ilimle, irfanla mücadele etmesi, üniversitelerimize düşen en önemli görevlerin başında gelmektedir. Bütün terör örgütleri ülkemizi, gençliğimizi ve geleceğimizi nasıl tehdit ediyorsa FETÖ de ülkemizi, gençlerimizi ve geleceğimizi tehdit eden bir terör örgütüdür. Sadece yaptığı darbeyle değil, pek çok faaliyetle Türkiye'nin aleyhine pek çok ihanetin altına imza atmıştır. Dini tahrif etmek suretiyle, İslam'ı özünden saptıran yorumlarla başka bir noktaya taşımıştır.

FETÖ kendisine has bir din ihdas etme gayreti içerisinde. Diyanet İşleri Başkanlığının yayınladığı raporları özellikle değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. Şu anda da dinimizin değer verdiği kişileri, değerleri, Kur'an-ı Kerim'in ayetlerini, Peygamber Efendimizin hadislerini kullanmak suretiyle büyük bir moral ve motivasyon pompalamaya çalışıyorlar. Bunu nasıl yapıyorlar? Çarpıtarak yapıyor. Rüyalarla Peygamber Efendimizi cezaevi cezaevi gezdiriyorlar. Her gün birinin rüyasında. Bunların rüya uydurma merkezi var. Orada rüya uyduruluyor. Örgüt üyesi eşler, avukatlar, anneler ve babalar üzerinden cezaevine sokuluyor. Sonra cezaevinden de orada görülmüş gibi bu sefer de dışarı pompalanıyor. Evlere ziyaretlere gidiyor, bu gidenler de mistik hava vererek uydurma rüya ve hikayeler anlatarak anne ve babaları etkilemeye çalışıyorlar. Bu uyduruk rüyalarla kendisini uymaya aldananlara fırsat vermeyin. Türkiye'nin, aklı, kalbi, vicdanı ve irfanı rehin olmuş, başkalarına teslim olmuş bu tür insanlarla alacağı hiç ama hiç bir mesafe yoktur. Olması da mümkün değildir. İnsanımızı uyuşturan bu tür terör örgütlerine karşı panzehir ilimdir, akıl, vicdan, kalp ve irfan hürriyetidir."

Bekir Bozdağ, darbe gecesi Türksat'ın ele geçirilmek istendiği sırada terör örgütü üyelerinin iki kişiyi şehit ettiğini anımsatarak, "Bu katillerden birisi oradakilerden su istiyor. Suyu getiriyorlar, çömeliyor, besmele çekiyor, 3 nefeste suyu içiveriyor. Suyu getirenler diyor ki, 'Siz biraz önce 2 arkadaşımızı şehit ettiniz, şimdi de oturmuş, besmeleyle 3 yudumda su içiyorsunuz. Bu ne iştir?' diye sorunca cevap şu; 'Onlar şehit oldu, şimdi cennetteler. Zaten ben de şehadet şerbetini içtim, geldim. Ölsem ben de şehit olacağım. DEAŞ'lı teröristler de aynı şekilde, masumları öldürüyorlar, 'Onlar şehit'. Sen ölürsen, 'Ben de şehidim'. Bu iş bu kadar kolay mı? Kafayı öyle bir yıkıyorlar ki siz artık düşünemez hale geliyorsunuz. Peygamberden, Kur'an'dan haberi yok. FETÖ ne anlatırsa peygamber o, Kur'an o. Anlattığı Kur'an'a ters. İnsanımızı uyuşturan bu tür terör örgütlerine karşı da panzehir, ilimdir." değerlendirmesinde bulundu.

(Sürecek)




Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.