Başbakan Yıldırım, Bağcılar'da Bir Hastanede Hasta Ziyaretinde Bulundu

Başbakan Yıldırım, Bağcılar'da Bir Hastanede Hasta Ziyaretinde Bulundu
Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'da Bağcılar'daki özel bir hastanede tedavi gören yakını Bülent Coşkunyel ile İstanbul Büyükşehir Belediyesinde çalıştığı dönemden mesai arkadaşı olan Tahsin Dindar'ı ziyaret etti

İSTANBUL (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, Bağcılar'daki özel bir hastanede hasta ziyaretinde bulundu.

Yıldırım, Sütlüce'deki AK Parti İstanbul İl Başkanlığında, İstanbul milletvekilleriyle basına kapalı gerçekleştirilen istişare toplantısının ardından, Bağcılar'da bulunan özel bir hastaneye gitti.

Burada tedavi gören yakını Bülent Coşkunyel ile İstanbul Büyükşehir Belediyesinde çalıştığı dönemden mesai arkadaşı olan Tahsin Dindar'ı ziyaret eden Yıldırım, doktorlardan bilgi alarak, geçmiş olsun dileklerini iletti.

- Hasta eşinin daveti üzerine sürpriz ziyaret

Çıkışta hasta yakınlarıyla bir süre sohbet eden Yıldırım, Tekirdağ'dan gelen emekli mali müşavir Nutki Özeren isimli bir hastanın eşinin davetini geri çevirmeyerek, Özeren'e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Başbakan Yıldırım ile Özeren arasında geçen sohbetin konusu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü oldu.

Bu ziyaretin ardından, kendisini bekleyen vatandaşlarla bir araya gelen Yıldırım, 20 aylık olduğu öğrenilen bir çocuğu kucağına alarak sevdi, başka bir bebekle de yakından ilgilendi. Bu esnada, çocuklara Başbakanlık korumaları tarafından hediye takdim edildi.

Yıldırım'a, AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci de eşlik etti.

Başbakan Yıldırım, daha sonra konutuna geçti.

Muhabir: Emrah Güney

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.