Başbakan Yıldırım çocuk yuvası ve rehabilitasyon merkezi ziyaret etti

Başbakan Yıldırım çocuk yuvası ve rehabilitasyon merkezi ziyaret etti
Başbakan Yıldırım, Şeyh Zayed Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvası ile Bahçelievler Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi'ne bayram ziyaretinde bulundu

Başbakan Binali Yıldırım, Ramazan Bayramı dolayısıyla Bahçelievler'deki Şeyh Zayed Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvası ile Bahçelievler Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Tuzla'daki konutundan öğle saatlerinde ayrılan Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım'la Bahçelievler'e geldi. Buradaki komplekste kalan yaşlı ve çocuklarla tek tek ilgilenen Yıldırım, herkesin halini hatırını sorarak, bir süre sohbet etti.

Bahçelievler Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan Aysel Karagöl ve Şeref Uslusoy, Yıldırım ve beraberindekilere ilahiler seslendirdi.

Şeyh Zayed Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvası'ndaki çocuklara oyuncak hediye eden Yıldırım, huzurevinde kalan vatandaşlara da karanfil ve hediyeler verdi.

Yıldırım, anne-oğul ressamlar 90 yaşındaki Hatice Demirel ve 70 yaşındaki Ahmet Demirel'le bir süre sohbet ederek, yaptıkları resimleri inceledi.

Bahçelievler Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi sakinlerinden Ayşe Eren, Vedat Tekinel ve Mustafa Kemal Kemeroğlu ile de sohbet eden Başbakan Yıldırım, komplekste kalan yaşlı ve çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yıldırım'a, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Valisi Vasip Şahin, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu da eşlik etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.