Başbakan Yıldırım, Eski Milletvekilleri Ve İl Başkanlarıyla Buluşacak

Başbakan Yıldırım, Eski Milletvekilleri Ve İl Başkanlarıyla Buluşacak
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Yıldırım, partiden istifa eden ve ihraç edilenler hariç, kuruluşundan bugüne AK Parti'de görev yapan eski milletvekilleri ve il başkanlarıyla bir araya gelecek

ANKARA (AA) - SİNAN USLU / MÜMİN ALTAŞ - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partiden istifa eden ve ihraç edilenler hariç, kuruluşundan bugüne AK Parti'de görev yapan eski milletvekilleri ve il başkanlarıyla buluşacak.

Edinilen bilgiye göre, Başbakan Yıldırım, 25 Şubat'ta Ankara Spor Salonu'nda düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Kampanya Tanıtım Toplantısı'nın ardından, ATO Congresium'a geçecek.

Yıldırım, burada verilecek akşam yemeğinde, 2001 yılından bu yana AK Parti'de görev yapan eski milletvekilleri ve il başkanlarıyla bir araya gelecek.

Başbakan Yıldırım'ın ev sahipliğinde düzenlenecek buluşmaya katılacak isimler, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı tarafından davet edildi.

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığınca organize edilen ve yaklaşık bin kişinin katılması beklenen programa, partiden istifa eden ve ihraç edilen isimler davet edilmedi.

Toplantıda, Yıldırım'ın, eski milletvekillerinden halk oylaması sürecinde teşkilatın sahada yürüteceği çalışmalara ilişkin destek isteyeceği belirtildi.

Başbakan Yıldırım'ın, önümüzdeki günlerde de kuruluşundan bugüne AK Parti hükümetlerinde görev alan isimlerle de bir araya geleceği öğrenildi.

Eski bakanların katılımıyla yapılacak programa, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da davet edileceği kaydedildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.