Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğlu Ve Bahçeli İle Bir Araya Gelecek

Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğlu Ve Bahçeli İle Bir Araya Gelecek
Başbakan Yıldırım, 22 Ağustos Pazartesi günü saat 10.00'da CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Bahçeli ile Çankaya Köşkü'nde bir araya gelecek

ANKARA (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile istişare toplantısında bir araya gelecek.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, 22 Ağustos Pazartesi günü Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilecek toplantıyla "Yenikapı'daki birlik ve beraberlik ruhunun devam etmesi" amaçlanıyor.

Liderler istişare toplantısında ayrıca, FETÖ'nün darbe girişimi, terörle mücadele, anayasa paketi gibi konuları ele alacak.

Başbakan Yıldırım, 19 Temmuz'da iki muhalefet lideriyle ayrı ayrı Çankaya Köşkü'nde görüşmüş, 1 Ağustos'ta da Kılıcdaroğlu ile CHP Genel Merkezi'nde ve Bahçeli ile TBMM'de bir araya gelmişti.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde 7 Ağustos'ta İstanbul Yenikapı'da düzenlenen mitingin ardından üç lider, 22 Ağustos Pazartesi günü yapılacak istişare toplantısında ilk kez bir araya gelecek.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.