Başbakan Yıldırım'dan güvenlik güçlerine bayram telgrafı

Başbakan Yıldırım'dan güvenlik güçlerine bayram telgrafı
Başbakan Yıldırım, PTT tarafından TBMM'de "Size minnettarız" sloganıyla kurulan stantta, "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyasına katıldı

Başbakan Binali Yıldırım, PTT tarafından TBMM'de "Size minnettarız" sloganıyla kurulan stantta, "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyasına katıldı.

Yıldırım, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nın ardından, PTT tarafından TBMM'de kurulan standa geldi.

Başbakan Yıldırım, "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyası kapsamında, Tunceli Ovacık İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı'na bayram telgrafı gönderdi.

-"Vatan toprağının korunması için verdiğiniz mücadeleyi milletçe yürekten destekliyoruz"


Başbakan Binali Yıldırım, Tunceli'ye gönderdiği telgrafında, "Ülkemizin kahraman komutanları, yiğit Mehmetçikler, vatan toprağının korunması için verdiğiniz mücadeleyi milletçe yürekten destekliyor, bu vesileyle mübarek bayramınızı tebrik ediyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun." ifadesini kullandı.

Öte yandan Yıldırım, davet edildiği Erzurum'un İspir ilçesi Alacabük Köyü'nde, köy konağı açılışına da katılamadığını telgrafla bildirdi.

Konağın açılışına katılamadığı için İspir'e tebrik telgrafı gönderdiğini belirten Başbakan Yıldırım, köy konağının hayırlı olması temennisinde bulunarak, köy halkının Ramazan Bayramı'nı kutladı.

-"Eski hasletleri yaşatalım dedik"

Başbakan Yıldırım, bilişim teknolojileriyle sanal ortamda iletişimin arttığını ifade ederek, "PTT'nin 170 yıllık geleneğini geleceğe taşımak için bizim de küçük bir katkımız olsun, eski güzel hasletleri yaşatalım dedik." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.