Başbakan Yıldırım'ın 'özel' yüzüğünün sırrı çözüldü

Başbakan Yıldırım'ın 'özel' yüzüğünün sırrı çözüldü
Başbakan Binali Yıldırım'ın parmağından çıkarmadığı taşlı yüzüğün ilginç bir anısının olduğu ortaya çıktı. Bir şehit yakını tarafından, "bunu her zaman takın" ricasıyla hediye edilen yüzük, Yıldırım'ın vazgeçemediği aksesuarı haline geldi

Başbakan Binali Yıldırım'ın parmağından çıkarmadığı taşlı yüzüğün ilginç bir anısının olduğu ortaya çıktı. Bir şehit yakını tarafından, "bunu her zaman takın" ricasıyla hediye edilen yüzük, Yıldırım'ın vazgeçemediği aksesuarı haline geldi.

Başbakan Yıldırım, son dönemde parmağından çıkarmadığı koyu renk taşlı yüzüğün hikayesini gazetecilerle paylaştı.

Yıldırım, İzmir'de bir süre önce katıldığı şehit cenazesinde, aileye taziyelerini ilettiği sırada yanına yaklaşan ve öğretmen olduğunu öğrendiği şehit yakınıyla bir süre sohbet etti. Şehit yakını daha sonra "kendisine yakın bulduğunu" belirterek, Yıldırım'a yüzük hediye etti ve "bunu her zaman takın, çıkarmayın" ricasında bulundu. Şehit yakını, "Sizi televizyondan izleyeceğim, yüzüğe bakacağım." dedi.

Hediyeyi alan Başbakan Yıldırım, o günden itibaren yüzüğü takıyor.

Yıldırım'ın telefonunda farklı uygulama
Başbakan Yıldırım'ın kullandığı cep telefonundaki ayrıntılar da dikkat çekici. Eşi ve torunlarıyla çektirdiği fotoğrafı, telefonunun ekranında kullanan Yıldırım'ın, başkanlığını yaptığı 65. Hükümet'in kaç gündür görevde olduğunu sayan bir uygulama da telefonunda yer alıyor. Başbakan Yıldırım, hükümetin görevde bulunduğu gün sayısını bu uygulamayla takip ediyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.