Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki
Başbakan Binali Yıldırım cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu için "Sokakta adalet aranmaz, eziyet ediyor kendisine" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Adalet Yürüyüşü"ne ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu;

YÜRÜMESİN HIZLI TRENLE GİTSİN

"Enis Berberoğlu'nu ziyarete gitmek için mübarek Ramazan günü yürümeye gerek yok. Hızlı trenle gidebilir neden kendine eziyet ediyor. Sokakta adalet aranmaz. Mahkeme bir karar vermiş, bunun hak arama yolları devam ediyor. Mahkemelerin verdiği karara beğenmesek de saygı göstermemiz lazım.



DOKUNULMAZLIKLARIN KALDIRILMASI İÇİN OY VERDİ

Bakın Kılıçdaroğlu şunu unutmuş görünüyor, şimdi milletvekiline sahip çıkmasını anlayabiliriz ama TBMM'de dokunulmazlıklar kaldırılırken olumlu oy kullandılar. HDP hariç bütün partilerin oyları ile dokunulmazlıklar kalktı. Bunun sonucunun yargılama olacağını Sayın Kılıçdaroğlu biliyor.

EN HAFİFİNDEN SORUMSUZLUK

Şu anda verdiği tepki anlamlı değil, doğru da değil. çözüm aranacaksa çözüm yeri Meclis'tir.Sokakta çözüm aramak en hafifinden sorumsuzluktur.Bahçeli'nin açıklamaları devlet adamına yakışır açıklamalardır. Provokasyon ihtimali uzak değil. Her zaman beklenebilir, İçişler Bakanımız konuyu yakından takip ediyor, gerekli güvenlik tedbirlerini almış durumda. Ümit ederim ki bu meseleye burada son verirler. Meclis'te bütün partiler, ortak bir anlayışla çözümü için gayret gösteririz. Cumhurbaşkanımızın dün anayasaya işaret etmesi önemlidir"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.