Başkan Acehan, çalışmaları inceledi

Başkan Acehan, çalışmaları inceledi
ANKARA (AA) – Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, ilçenin çeşitli yerlerinde devam eden çalışmaları inceleyerek bilgi aldı. Acehan, Yavuz Selim ve...

ANKARA (AA) – Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, ilçenin çeşitli yerlerinde devam eden çalışmaları inceleyerek bilgi aldı.

Acehan, Yavuz Selim ve Barbaros mahallelerinde devam eden çalışmaları inceledi. Yeşil Çubuk Parkı'nda yapılan sentetik çim yüzeyli futbol sahasını ve alanda sürdürülen çevre düzenlemelerini inceleyen Acehan, Başkan Yardımcıları Hasan Hüseyin Karakuş ve Zeki Metin'den bilgi aldı.

Yeşil Çubuk Parkı'nda sentetik çim yüzeyli futbol sahası ve çevre düzenlemesinin bitmek üzere olduğunu anlatan Acehan, şu bilgileri verdi:

"Önümüzdeki aydan itibaren sosyal tesisin inşaatı tamamlanır. Güvenlik personeli ihalesiyle inşallah bu yaz Yeşil Çubuk Parkı her saat vatandaşlarımızın rağbet ettiği mekan olacak. Bu alan hem yeşilliği hem doğasıyla tüm ilçe halkımıza hizmet edecek. Tüm hizmetleri, halkımız ve ilçemizin menfaatleri için yapıyoruz. Hizmetleri sürdürürken de en büyük gücümüz, halkımızın desteğidir. Bundan dolayı başta meclis üyelerimize, başkan yardımcılarımıza, çalışanlarımıza ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum."

Acehan, mahalle sakinlerine de çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.