Başkan adayı Demirel: Olta balıkçılığı alanları oluşturacağız

Başkan adayı Demirel: Olta balıkçılığı alanları oluşturacağız
 Muhabir
Cumhur İttifakı Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel güçlü projelerle hazırlandıklarını söyledi.

Cumhur İttifakı Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel hazırladıkları güçlü projelerle Seydişehir’e yakışır bir şekilde hizmet etmek istediklerini ve son sözü halkın sandıkta söyleyeceğini söyledi.

Seydişehir’de sportif olta balıkçılığı alanlarının çevre temizliği açısından elverişsiz ve aileyle gidilebilecek yerlerin yetersiz olduğunu söyleyen Cumhur İttifakı Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel, ''Kuğulu Park Göletinde turizm amaçlı sportif olta balıkçılığı projemizi hayata geçirerek doğa ile baş başa olmayı seven halkımızın en kısa sürede hizmetine sunacağız. Taraşcı, Akçalar ve Gökçehüyük Barajı, Suğla Gölü ve kanallarında da sportif olta balıkçılığına uygun bölgeler oluşturacağız'' dedi.

Proje kapsamında balık tutmayı seven insanların doğa ile bütünleştiği, ruhen ve bedenen huzur bulduğu alanların oluşturulmasına yönelik çalışmalarla halkın daha çok sosyal aktivitelere yönelmesini amaçladıklarını kaydeden Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel,'' Federasyon ve derneklerimizle koordineli bir şekilde çalışarak ulusal çaptaki sportif olta balıkçılığı festivalimizi geleneksel hale getireceğiz. Seydişehir’e değer sloganıyla çıkmış olduğumuz halka hizmet yolunda Allah nasip ederse, milletimizin teveccühü ile belediye başkanı olmamız halinde Seydişehir’imize laf üreten değil, iş üreten bir anlayışla ciddi yatırımları gerçekleştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmanın derdinde olacağız'' dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.