Başkan Akyürek Konyaspor’a Avrupa Kupalarında başarılar diledi

Başkan Akyürek Konyaspor’a Avrupa Kupalarında başarılar diledi
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 2016 yılının en iyi takımı olan Konyaspor’a Avrupa kupalarında başarılar diledi.

Kulüp yönetimi ve teknik heyet başta olmak üzere tüm sporcuları, Konyaspor camiasını, yönetim kurulunu, taraftarları ve tüm Konyalıları tebrik eden Başkan Akyürek, tüm Konyalıları bundan sonraki süreçte Konyaspor’a daha fazla desteklemeye çağırdı.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, UEFA Avrupa Ligi’ne doğrudan katılmayı garantileyen Konyaspor’u tebrik etti. Konya’nın yıllardır hedefi olan Avrupa kupaları hedefine Konyaspor sayesinde kavuştuklarını belirten Başkan Akyürek, kulüp yönetimi ve teknik heyet başta olmak üzere tüm sporcuları, Konyaspor camiasını, yönetim kurulunu, taraftarları ve tüm Konyalıları tebrik etti. 2016 yılının en iyi takımının Konyaspor olduğunu vurgulayan Başkan Akyürek, “2016 yılında en yüksek performansı Konyaspor gösterdi. Doğrudan Avrupa kupalarına katılacak bir başarıyı yakalamak bugüne kadar şampiyon olan takımların dışında hiçbir takımın başaramadığı bir seviyeydi. Konyaspor’a Avrupa kupalarında başarılar diliyoruz. Şimdi Konyalılar olarak bize düşen, bundan sonraki süreç için, Avrupa Kupaları ve gelecek sezon Konyaspor’u daha fazla desteklemek, kombinelerimizi, lisanslı Konyaspor ürünlerini almaktır. Böylece kulübümüzü bütçe olarak da daha fazla güçlendirmemiz gerekiyor” dedi. Gelecek yıllar için de sürdürülebilir bir başarı ve güçlü, geleceğe yönelik spor altyapısını mutlaka oluşturmak gerektiğini kaydeden Başkan Akyürek, “Büyük bir şehir olan Konya’ya Avrupa takımı Konyaspor yakışır. Bu başarı bizleri çok sevindirdi. Tekrar tüm futbolcularımızı, teknik heyeti, yönetimi ve taraftarları tebrik ediyorum” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.