BAŞKAN ALTAY EREĞLİ'DE REFERANDUM İÇİN DESTEK İSTEDİ

BAŞKAN ALTAY EREĞLİ'DE REFERANDUM İÇİN DESTEK İSTEDİ
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 16 Nisan Referandumu çalışmaları kapsamında Ereğli'yi ziyaret etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı referandumu için destek çalışmalarına devam ediyor. Referandum çalışmaları kapsamında Ereğli'yi ziyaret eden Başkan Altay, esnaf ve vatandaş buluşmaları gerçekleştirerek Cumhurbaşkanlığı sistemi hakkında bilgilendirme yaptı ve destek istedi.

Ereğli ziyaret programında ilk olarak Ak Parti Ereğli İlçe Teşkilatını ziyaret eden Başkan Altay, burada Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun ve Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ile bir araya geldi. Ardından Ereğli Belediyesini ziyaret eden Başkan Altay'ın programı vatandaş ve esnaf ziyaretleri ile devam etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a, Ereğli'ye gereçleştirdiği destek ziyaretinden dolayı teşekkür eden Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, "16 Nisan  Referandumuna gün geçtikçe yaklaşıyoruz. Ereğli Ak Parti Teşkilatı olarak referandum çalışmalarımıza gündüz şehir merkezinde, akşamları da mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek devam ediyoruz. Bugün de Selçuklu Belediye Başkanımız ile Ereğli'de hemşehrilerimizi ziyaret edeceğiz. Desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı şehrimizde görmekten büyük mutluluk duyuyoruz diyerek sözlerine başlayan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Önümüzde bir referandum süreci var. Bizlerde ülkemizin önünün açılması için, Güçlü Türkiye için sahadayız ve çalışıyoruz. Selçuklu Belediye Başkanımızda bu bağlamda hem bir ziyaret hem de destek için şehrimizi ziyaret etti. Selçuklu ilçesi, başkanımızın şahsında bizim her zaman örnek aldığımız ilçe. Şehirleşmenin, kente dair artıların olduğu ve örnek aldığımız model bir şehir. Başkanımızın bizlere her zaman tecrübeleriyle, mütevaziliğiyle destek olması gerçekten ayrı bir önem arz ediyor, kendilerine teşekkür ediyorum. 16 Nisan ülkemiz için, geleceğimiz için gerçekten önemli bir dönüm noktası. Tüm teşkilatlarımızla ortak hareket ederek güçlü Türkiye için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

​Ereğli, Konyamızın parlayan yıldızıdır diyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Konya'mızın ilçelerini zaman zaman ziyaret ediyorum. Ereğli'mizi de kısa aralıklarla ziyaret etme

fırsatım oluyor. Her gelişimde Ereğli'deki gelişmeye de şahitlik ediyorum. Yerel yönetimler yasası ile birlikte merkezdeki gelişmeyi çevre ilçelerde de hissediyoruz. Ereğli merkezden sonra nüfusu en fazla olan ilçemizdir. Ereğli, Konya'mızın parlayan yıldızıdır. Çalışmalarından dolayı Ereğli Belediye Başkanımız Özkan Özgüven Bey ve ekibine teşekkür ediyor, hizmetlerin artarak devamını diliyorum" dedi.

16 Nisan Referandum çalışmaları kapsamında Ereğlili hemşehrilerimize Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatmak ve destek için Ereğli'deyiz diyen Başkan Altay, "Güçlü ve Büyük Türkiye için referandumda çok yüksek bir EVET kararı bekliyoruz. Bu manada hemşehrilerimize yeni anayasa değişkliğini madde madde anlatıyoruz. Türkiye önemli bir eşikten geçiyor. 1921, 1924, 1961 ve 1982 anayasalarımız ile yönetilen ülkemizin yönetim sisteminin değişmesi ile çok başlılık ortadan kalkacak, istikrar ve uzun bir hizmet dönemi ortaya çıkacak. İnşallah 16 Nisan'dan sonra yeni ve Büyük bir Türkiye'ye kavuşacağız. Hemşehrilerimizin bu konuda desteğini bekliyoruz" dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.