Başkan Altay'dan su şebekesindeki arızaya ilişkin açıklama

Başkan Altay'dan su şebekesindeki arızaya ilişkin açıklama
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kentin içme suyu ihtiyacını büyük ölçüde karşılayan Konya Mavi Tünel İçme Suyu Ana Şebekesinde meydana gelen arızayla ilgili son durumu paylaştı.

Sosyal medya hesabından bilgi veren Altay, Konya Mavi Tünel İçme Suyu Ana Şebekesinde meydana gelen arızanın giderilmesi için Konya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, yoğun şekilde çalıştığını belirtti.

Başkan Altay, yeniden memba suyu kalitesinde su vermeye başladıklarını belirterek, şunları kaydetti: An itibariyle arızayı giderdik, ana taşıyıcı hatta kontrollü olarak yeniden memba suyu kalitesinde su vermeye başladık. Hatların dolmasından sonra su arzında normale dönmüş olacağız. Bu büyük arıza, aldığımız önlemlerle çok az yerde hissedildi. Anlayış gösteren, dua eden, yardım ihtiyacı soran, tüm hemşehrilerime ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim."

fvtcoxxx0bclv5i.jpg

fvtcoxywwaaquju.jpg

fvtcoxzx0ag3ldz.jpg

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için bağlantıya tıklayarak PUSULA WhatsApp grubumuza katılabilirsiniz: https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.