Uğur Özteke

Uğur Özteke

Başkan Arat ve yönetimi

Başkan Arat ve yönetimi

AK Parti İl Kongresi’nin ardından göreve seçilen Başkan Musa Arat ve yönetimi dün sabah ilk kez Konya basını ile buluştu.

Bir yerde Başkan ve yönetimi görücüye çıkar gibiydi. Her şeyden önce şunu ifade etmek ve hakkı teslim etmek gerekir AK Parti İl Teşkilatı bu tür organizasyonları dört dörtlük yapıyor.

Biz de “davete icabet etmek gerekir” diye toplantıya katıldık. Çünkü bu toplantının bizim için önemi Sayın Başkan Arat’ın ilk toplantısı idi. Bizde bu vesile ile yeni yönetimi ismen değil cismen de görme şansını buluyorduk.

Yönetim sanki daha da gençleşmişti. Yönetim Kurulu içerisinde tanıdığımız isimler kadar, kendilerini tanıttıkları zaman pek çok dostumuzun eşi, akrabası hatta çocuklarımızın okul arkadaşları dahi vardı. Yeni yönetim dün sabah pırıl pırıl idi, bazıları çok heyecanlı hatta ürkekti. Ama candan, güler yüzlü ve samimiydiler.

Tabii biz gazetecilerin siyasetçileri ile elektriği çok hassastır. Eğer o voltajı iyi ayarlayamazsanız küçücük bir şeyden aranızdaki sevgi ve saygı bağı dahi zarar görür.

Dün bazı yönetim kurulu üyeleri basın mensubu arkadaşlarımıza selam daha vermeden geçin yerlerine oturdular. Empati yaptığımız zaman onlarda biz gazeteciler için kim bilir neler düşünüyorlardı neler?

Sonuçta karşımızda genelde genç bir yönetim vardı. Tabii aralarında abilik yapacak siyasetteki kurt isimler baba rollerinde idi.

Bu yönetimin önünde şimdi bir genel seçim imtihanı var. Bu seçim ile Başkan Musa Arat ve yeni yönetimi rüştünü ispatlayacak.

Allah herkesin yolunu açık etsin.

SELÇUKLU BELEDİYESİ’NE

SEVGİLERİMİZİ SUNUYORUZ

Selçuklu Belediyesi çalışanlarını Allah rızası için seviyorum. Çok açık net ifade ediyorum ki her şeyden önce samimiler. İnsanlar görevlerini tam anlamı ile layığı ile yapamayabilirler.

Eksiğimiz hatamız olabilir. Tek sıkıntı samimiyet konusundadır.

Ama Selçuklu Belediyesi’nde hiç değilse biz kendi muhatap olduğumuz yetkililerde samimiyeti görüyoruz.

Buyurun fotoğrafa bakar mısınız?

img_1282.jpg

Hani dün Feritpaşa Mahallesi’nde çöpler alınmıyor demiştik ya.

Evet çöpler alınmış bu fotoğrafta saat 9 itibari ile belediye yetkilileri tarafından çekilip bize gönderildi. Ve hatırlatıldı ki -20 derecede hidrolik çalışmadı.

O zaman bizim bu konuda cahilliğimize verin. Özür dileriz.

Ve de bu mahalleli adına teşekkür ederiz.

 

GÜNÜN SÖZÜ

İnsanların ne kadar kötü olduklarını görmek beni hiç şaşırtmıyor. Fakat bu yüzden hiç utanmadıklarını görünce çok şaşırıyorum.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Yüz yüze konuşmayı öğrenebildiğimiz ZAMAN adam oluruz.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR