Uğur Özteke

Uğur Özteke

BAŞKAN ARAT’A KAÇ VEKİL KEFİL?

BAŞKAN ARAT’A KAÇ VEKİL KEFİL?

Bugün yine sizlere küçük küçük biraz sizden gelenler biraz kendi gözlemlerimiz biraz da duyumlarımızı aktarmaya çalışacağız.

İzninizle önce sizden gelenlerle başlayalım.

VATANDAŞ YAPINCA SUÇ YA

Evet çok sevdiğimiz bir dostumuz bunlar gibi ona yakın fotoğraf karesi gönderiyor

foto-1-344.jpgfoto-2-303.jpg

Ve ardından da şöyle yazıyordu;

“Bir tarafta insanlara su tasarrufu için çağrılar yaparken, diğer tarafta tatlı su çeşmesinin suyunu yol yapımı için kum ve harç karmada kullanmak ne kadar doğru sizce?

Böyle bir şeyi vatandaş yapsa ne kadar ceza yazılır acaba?”

………….

Haydi bunun cevabını hep birlikte verelim inşallah

BEDİR MAHALLESİNDEN KÖTÜ GÖRÜNTÜ

foto-3-204.jpg

Bunu gönderen abimiz de şöyle diyordu

“Sayın Üstad, burası Bedir Mahallesi.                       

 Maalesef bu sıcak günlerde hastalığa davet çıkarıyoruz.                       

Ya sokakta çöp sayısı eksik ya da çöp arabası gelmiyor…”

…………

Biliyorum belediyeler çöp araçlarını çiplerle kontrol ediyor. Belediye yöneticileri bugün yarın bir açıklama gönderirler.

SELÇUK ÖZTÜRK’Ü HEP BUNUN İÇİN SEVDİM  

Dün sabah güne KTO Karatay Üniversitesi’nde Başkan Öztürk ve ekibinin davetlisi olarak üniversitede başladık. Her şey mükemmeldi. Selçuk Başkan bir şeyi isterse, bir şeye kafasını koyarsa ekibi ile gövdesini koyar ve bu iş hayırlı bir iş ise de Allah’ın izni ile sonunu getirir. Başkan toplantıya başlarken en başta Hüseyin Üzülmez olmak üzere emeği geçen tüm başkanlara, mütevelliye ve rektörlerine teşekkür ederek başlıyordu. Bu gerçekten bir olgunluktur. Bu sizler için ne kadar normal bir şey gibi görünse de şehrimizde özellikle de zirvelerde pek alışık olmadığımız duyduğumuz zamanda mutlu olduğumuz bir konuydu. Selçuk Başkan’a dün üniversite ve Konya için verdiği iç açıcı rakamlar ve ümit verici müjdeler için teşekkür ederiz.

MUSA BAŞKAN’IN DURUMU

Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamaları ile AK Parti’de kongrelerde pek çok teşkilatın yenilenmesi bekleniyor. Bizim Konya’da kongreye gidecek. Peki Başkan Musa Arat ve ekibi ne olacak? Yani Başkan ve ekibi gidecek mi? Yoksa yenilenerek yola devam mı edecekler?

Bu konuda herkes kendine göre yorumlar yapadursun kimileri yeni başkanları atasa da AK Parti Genel merkezi bu konuda çok hassas. Ama doğru ama yanlış. Genel Merkez’de işin göbeğinden dostlarımızdan bir duyum aldık. Bu konuda Genel Merkez’in en yetkili ismi Konya vekillerimize Sayın Arat ile ilgili görüşlerini sormuş. Yani “Musa Başkan’la devam mı, tamam mı?” diyerek görüş almış. Sizce sonuç ne olmuş derseniz?

Açık söyleyeyim.

Ben duyunca kulaklarıma inanamadım.

Şaşırdım. Tam üç defa sordum.

Evet, evet tam 11 AK Parti Konya vekili Sayın Musa Arat’tan memnun olduklarını beyan ederek kalması yönünde görüş bildirmişler.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Bir şey yap, güzel olsun. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle. Dilin mi dönmüyor? Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla. Ama hep güzel şeyler olsun. Çünkü; her insan ölecek yaşta…

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

İstanbul caddesinde zaten yolun sağ yanı hep uygunsuz park hali iken akan trafik tek şeride düşmüş iken yolun ortasında durup yolda gördüğümüz eşimiz dostumuz ile sohbet yapmadığımız zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR