Başkan Bayındır’a Beyşehir'de coşkulu karşılama

Başkan Bayındır’a Beyşehir'de coşkulu karşılama
 Editör
AK Parti Beyşehir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Adil Bayındır, İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi önünde büyük coşkuyla karşılandı.

AK Parti Beyşehir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Adil Bayındır, İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi önünde büyük coşkuyla karşılandı.

İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi önünde meşaleler ve yüzlerce araçlık konvoy ile karşılanan Başkan Bayındır, “Bu birliktelik olduktan sonra Beyşehir’de aşılamayacak engel, getirilemeyecek hizmet yoktur. Cumhur İttifakı ortaklarımızla birlikte her zaman sahada olmaya devam edeceğiz. Durmak yok yola devam! ” diyerek karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

baskan-bayindir-4.jpeg

Başkan Adil Bayındır, “Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, AK Parti’mizin ve Cumhur İttifakımızın gücüyle, Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle, Milletvekillerimin omuz vermesiyle ve siz şehrimin güzel insanlarının teveccühü ile bu şehrin amelesi olmanın onurunu yaşıyorum. Beyşehir benim aşkım, benim sevdam. Rabbime beni Beyşehir’imize hizmetkar ettiği için hamd ediyorum. Bizleri seçim koordinasyon merkezimizde karşılayan aziz Beyşehirli hemşehrilerim, Allah hepinizden razı olsun. Allah’ın izni ile birlikte daha gidecek çok yolumuz var.” ifadelerini kullandı.

baskan-bayindir-3.jpeg

Programda AK Parti İlçe Başkanı Kahraman Şanal, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İsmail Soydan ve teşkilat mensuplarının yanı sıra yüzlerce vatandaşta yer aldı. Adil Bayındır’a desteklerini dile getiren vatandaşlar “Adil Başkan yalnız değildir, Beyşehirliler olarak biz her zaman onun arkasındayız.” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.