Başkan Bayındır'a tebrik ziyaretleri sürüyor

Başkan Bayındır'a tebrik ziyaretleri sürüyor
 Editör
Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor

Bir dizi ziyaret kabulünde bulunan başkanımız gün boyu makamında gelen tebrik ve hayırlı olsun dileklerini kabul etti.

baskan-bayindira-tebrik-ziyaretleri-3.jpg

Gün boyu süren ziyaretlerde, AK Parti İlçe Başkanı Kahraman Şanal ve teşkilat mensupları, MHP İlçe Başkanı İsmail Soydan ve teşkilat mensupları, Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Karaman, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Simge Şalvarcı, Dr. Öğr. Üyesi Engin Tengilimoğlu, Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Antepli, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Şükrü Güven, Öğr. Gör. Serhat Kurt, Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk ve beraberindeki heyet, PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Bülbül, Celal Bağcı, Üçpınar İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü, Müdür Yardımcıları ve öğrenciler, Özel Doğuş Çocuk Kulübü Müdürü Şerife Eser Bağcı ve öğrencileri, esnaf, vatandaş ve muhtarlar başkan Adil Bayındır’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

baskan-bayindira-tebrik-ziyaretleri-1.jpg

Gün boyu olan ilgi ve tebrik ziyaretlerinden ötürü misafirlerine memnuniyetini dile getiren Bayındır, “ Seçim öncesinde olduğu gibi şimdi de bizleri yalnız bırakmayan, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan tüm misafirlerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.