Başkan Candan: Bu manevi geceler kulluk bilincimizi hatırlatmakta

Başkan Candan: Bu manevi geceler kulluk bilincimizi hatırlatmakta
 Editör
AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Muammer Sağlam, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Muammer Sağlam, Berat Kandilinin Rahmet ve merhametine iltica etmemiz gerektiğini bir kere daha hatırlatan gece olduğunu söyledi.

Berat Gecesi; Yüce Allah’ın affını, mağfiretini ve günahlardan arınmayı umduğumuz kutlu bir zaman dilimi olduğunu ifade eden Başkan Sağlam, '' Araf Suresi’nde “Rabbinize yalvara yakara gizlice dua edin, O haddi aşanları sevmez” buyrulduğu üzere, bizleri her türlü belâdan, musibetten ve hastalıktan koruması için niyazda bulunmalıyız. Bu manevi geceler, bizlere kulluk bilincimizi, Allah’ın sonsuz rahmet ve merhametine iltica etmemiz gerektiğini bir kere daha hatırlatmaktadır. Akşehir’li hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Berat Kandilini en samimi duygularımla tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, mutluluk, sağlık ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum'' dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.