Başkan Gelmez: Tarihimize damgasını vurmuş kahramanlık örneğidir

Başkan Gelmez: Tarihimize damgasını vurmuş kahramanlık örneğidir
Şehit Gazi Sendikası Konya İl Başkanı Ahmet Gelmez 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Şehit Gazi Sendikası Konya İl Başkanı Ahmet Gelmez, yayımladığı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda şu ifadelere yer verdi: "Yurdumuzun düşman işgalinden kurtuluşunu müjdeleyen '30 Ağustos Zafer Bayramı' tarihimize damgasını vurmuş bir kahramanlık örneğidir. 26 Ağustos 1922 günü başlayan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarından düşmanın ayak izleri silinmiş ve Anadolu toprakları bizlere ebedi yurt olarak kazandırılmıştır.

whatsapp-image-2023-08-30-at-08-15-48-2.jpeg

Geçmişten günümüze zaferlerle çıktığımız bütün mücadelelerin sonucunda Türk Milleti olarak birlik ve beraberlikten, hürriyet ve istiklalinden en zor koşullarda dahi sonucu ne olursa olsun vazgeçmeyeceğini tüm dünyaya açıkça göstermiş ve bundan sonrada göstereceğinden kimsenin şüphesi olmayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyor milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum."

whatsapp-image-2023-08-30-at-08-15-48-1.jpeg


Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.