Başkan Kale: 100 yıllık problemi çözüyoruz

Başkan Kale: 100 yıllık problemi çözüyoruz
Cihanbeyli’de yıllardır süren mülkiyet sorunu çözüme kavuşturuldu.

Cihanbeyli’de yıllardır süren mülkiyet sorunu çözüme kavuşturuldu.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, yaptığı açıklamada ilçede tarihi günlerin yaşandığını belirtti. Cihanbeyli’de yaşanan 100 yıllık mülkiyet sorununu çözüme kavuşturduklarını ifade eden Kale “Konya’mızın gururu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’un icazetiyle Milli Emlak ve Kentsel Altyapı Genel Müdürlüklerimizle protokol imzalayarak, çevre mahallelerimizde vatandaşlarımızın kullandığı ya da almak istedikleri maliye hazinesine ait arazilerin satış yetkisi belediyemize devredildi. Cihanbeyli Belediyesi farkını ortaya koyarak bu konuda da çok seri hareket etti ve satışları hemen başlattı. Yaklaşık 10 gün içerisinde bin ailemizin işlemlerini bitirdik. 10 yılda yapılabilecek işlemleri 10 günde tamamladık. Vatandaşlarımız büyük ilgi gösteriyor. Bu hızın bir örneğini daha göremezsiniz. Personelimiz vatandaşımıza yardımcı olmak için büyük bir özveriyle çalışıyor. Bürokratik işlemlerle hemşehrilerimizi yormuyoruz. Satışlardan elde edilen gelir Kentsel Altyapı Genel Müdürlüğüne aktarılıyor. Başta Bakanımız Sayın Murat Kurum olmak üzere Genel Müdürlerimize, il müdürlerimize ve vatandaşa hizmet için fedakârca çalışan belediye personelimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

cihanbeyli-2.jpg

MİLLETVEKİLİ ERDEM’DEN CİHANBEYLİ’YE ZİYARET

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, hafta sonu Konya’nın Cihanbeyli ilçesini ziyaret etti. Yapılan çalışmaları yerinde gören ve vatandaşlarla hasbihal eden Milletvekili Erdem, “Pandemi sürecinin bitmesiyle birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla ziyaretlerimize başladık. Sayın Cumhurbaşkanımızın size selamlarını getirdik. Cihanbeyli’de verilen sözlerin yerine getirildiğini ve çalışmaların da devam ettiğini görüyorum. Sizlerin huzurunda Başkan Kale’ye teşekkür ediyorum. Sohbet ettiğimiz bu Camlı Köşkler ile çocuklarımızın eğitim gördüğü Hane-i Mevan’ları gördük. Cihanbeyli bunlara layık, bundan dolayı başkanımızı kutluyorum. Cihanbeyli’de yapılan hizmetleri ben hiçbir yerde görmedim. Bu çalışmaların devamını diliyorum. İnşallah birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun” dedi.

cihanbeyli-4.jpg

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale ise ziyaretlerinden dolayı AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem’e şükranlarını iletti. Hodoğlu, Karabağ, Yapalı, Taşpınar ve Günyüzü’de vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade eden Kale, ilgi ve alakalarından dolayı tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

cihanbeyli-5.jpg

cihanbeyli-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.