Başkan Kale'ye teşekkür ettiler

Başkan Kale'ye teşekkür ettiler
Konya’nın Cihanbeyli ilçesine bağlı Bulduk Mahallesi sakinleri, mahallelerindeki belediye çalışmalarından dolayı Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yüz ölçümü bakımından Türkiye’nin en büyük ilçesi olan Cihanbeyli’de mahallelerde çalışmalar son hızla devam ediyor. Vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanan bu çalışmalar bölgenin tümüne yayılmış durumda. Bulduk Mahallesinden vatandaşlar da Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’yi makamında ziyaret ederek çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.

Ziyaretlerinden dolayı vatandaşlara teşekkür eden Başkan Kale, “2016 yılında taşra mahallelerimizde çalışmalarımızı arttıracağımızı söylemiştik. Şu an tüm ekiplerimiz ile farklı bölgelerde hizmetlerimiz sürüyor. Yeni Büyükşehir Yasasına Konya’da en hızlı adapte olan belediyelerden biride Cihanbeyli Belediyemiz. Bu çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.
Bulduk Mahalle Muhtarı Kemal Gülen de yaptığı açıklamada, “Bugünkü ziyaret sebebimiz Cihanbeyli Belediyesi’nin Bulduk Mahallesi’nde yaptığı çalışmalara teşekkür etmek içindi. Mahallemizde geçen seneden bugüne 28 bin metrekare kilitli taş döşendi. Yıllardır arzu etmiş olduğumuz Celep yolunun asfaltlanma işi bu dönemde oldu. Emeği geçen herkese mahalle vatandaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.