Başkan Kavuş’tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Başkan Kavuş’tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kavuş, “Türkiye Cumhuriyetimizin 100. yılına hazırlandığı ve Türkiye Yüzyılı vizyonu ışığında yaptığı atılımlar ve çalışmalarda değerli gazetecilerimizin emeği ve katkısı yadsınamaz bir gerçektir.” dedi.

baskan-kavus-gazeteciler-gunu.jpg

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında gazetecilerin topluma yaptığı katkıya dikkat çekti. Başkan Kavuş, “Basın mensuplarımız görsel ve yazılı medyanın farklı mecralarında özverili çalışmalarıyla hem bilgi edinmemizi hem de ülkemiz başta olmak üzere dünyanın dört bir tarafında cereyan eden hadiselere bakış açımızın şekillenmesinde çok önemli bir vazifeyi de yerine getirmektedir.” ifadelerini kullandı.

"Değerli gazetecilerimizin emeği ve katkısı yadsınamaz bir gerçektir"

İçinde bulunduğumuz teknoloji çağının bilgiye ulaşmayı kolaylaştırdığını fakat çeşitli sıkıntıları da beraberinde getirdiğini vurgulayan Kavuş, “Teknolojinin çok hızla ilerlemesi, sosyal medya başta olmak üzere medyanın çeşitlenmesi ve herkesin kolay erişebilmesi doğru bilginin ve enformasyonun önemini bir kez daha hatırlatmıştır. Bu noktada gazetecilerimiz tecrübe ve deneyimleriyle yanlış haber ve bilgileri süzgeçten geçirerek dezenformasyonu önlemektedir. Yaptıkları objektif haberlerle ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntıları aşmada ve elde ettiği başarıların çoğalmasında, Türkiye Cumhuriyetimizin 100. yılına hazırlandığı ve Türkiye Yüzyılı vizyonu ışığında yaptığı atılımlar ve çalışmalarda değerli gazetecilerimizin emeği ve katkısı yadsınamaz bir gerçektir.” dedi.

Başkan Kavuş, gazetecilerin '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik etti

Başkan Kavuş sözlerini şöyle sürdürdü; “Herkesin düşüncelerini özgürce kamuoyuyla paylaşması ve bu düşüncelerin kitlelere ulaştırılmasında azim ve gayretle gece gündüz çalışan değerli gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu vesileyle ahirete irtihal eden değerli gazetecilerimizi de rahmetle anıyorum.”

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için bağlantıya tıklayarak WhatsApp grubumuza katılabilirsiniz: https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.