Başkan Kılca’dan gençlere müjde! Açılışa gün sayıyor

Başkan Kılca’dan gençlere müjde! Açılışa gün sayıyor
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, gençlerin merakla beklediği Karatay Gençlik Eğitim ve Spor Merkezi’nin tamamlandığını ve kısa süre içinde hizmete açılacağını duyurdu

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yapım çalışmaları tamamlanan Karatay Gençlik Eğitim ve Spor Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Mehmet Baykan ve Hasan Kılca yatırım incelemelerinin ardından Adalet Parkı’nda vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

yatirim-inceleme-2.jpg

GENÇLİK MERKEZİ TAMAMLANDI, KISA SÜRE SONRA AÇILACAK

Karatay Gençlik Eğitim ve Spor Merkezi’nin tamamlandığını ve kısa bir süre sonra gençlerin hizmetine sunulacağını söyleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; her zaman gençlerin yanında olacaklarını kaydetti.

Gençlerin geleceği için var güçleriyle çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Hasan Kılca, gençlere en fazla yatırım yapan yerel yönetimler arasında üst sıralarda yer aldıklarını söyleyerek; “Karatay Gençlik Merkezimiz tamamlandı. Kısa süre sonra gençlerimizin hizmetine sunulacak. Burada spor salonları, dersliklerimiz, sesli sessiz kütüphanelerimiz, kafeteryamız, konferans salonumuz ve gençlerimizin ihtiyacına yönelik her türlü alan mevcut. Gençlik Merkezimiz Karatay’daki tüm gençlerimize uzun süre hizmet edecek çok güzel bir yatırım oldu. Bizler gençliğimizi gelecek olarak görüyoruz. Her zaman yanlarında olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz. Karatay Gençlik Merkezimizin Karatay’ımıza ve Konya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

yatirim-inceleme-6.jpg

GENÇLİK MERKEZİ YENİ BİR ÇEKİM MERKEZİ OLACAK

Mehmet Baykan, Gençlik Merkezi’nin gençlerin hoşça vakit geçirebileceği güzel bir mekan olduğunu aktararak, merkezin hayata geçmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Baykan sözlerini şöyle sürdürdü; “Karatay Belediyemiz şehrimizin ve Karatay’ın gelişimine yön verecek yatırımlarını sürdürüyor. Karatay Gençlik Eğitim ve Spor Merkezi gençlerimize hizmet edecek çok güzel kompleks bir mekan olmuş. Bu merkez gençlerimize gerek sportif gerekse eğitim yönünden katkı sağlayacak yeni bir çekim merkezi olacak. Proje her yönüyle Karatay’a değer katacaktır. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler yerel yönetimlerimizle birlikte vatandaşlarımızın refahı için çalışmaya devam edeceğiz.”

yatirim-inceleme-3.jpg

ADALET PARKI YENİLENEN YÜZÜYLE VATANDAŞLARIN UĞRAK NOKTASI OLDU

Gençlik Merkezi incelemesinin ardından Adalet Parkı’nda vatandaşlarla buluşan Hasan Kılca, Adalet Parkı’nın yenilenen yüzüyle vatandaşlara hizmet verdiğini belirtirken Mehmet Baykan ise; Adalet Parkı’nın vatandaşların nefes alabileceği bir alan olduğunu söyledi.

Milletvekili Baykan ve Başkan Kılca’nın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ileten vatandaşlar ise sürpriz ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.