Başkan Kılıç’tan ‘Mekke’nin Fethi’ programına davet

Başkan Kılıç’tan ‘Mekke’nin Fethi’ programına davet
AGD Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç ile Yönetim Kurulu Üyesi Adem Kocakafa, Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Harun Akgül ve Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç ile Yönetim Kurulu Üyesi Adem Kocakafa, Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Harun Akgül ve Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay’a nezaket ziyaretinde bulundular.

dsc-0217.jpg

Ziyarette, Anadolu Gençlik Derneği tarafından 31 Aralık’ta geleneksel olarak düzenlenen Mekke’nin Fethi kutlamaları hakkında bilgiler veren Başkan Kılıç, “Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz, yaklaşık 13 yıldır düzenli şekilde gerçekleştirilen Mekke’nin Fethi kutlamaları, inşallah 31 Aralık’ta Konya’nın en büyük salonu Selçuklu Kongre Merkezi’nde bu yıl da düzenlenecek. Mekke’nin Fethi’nin bin 393’üncü yılını inşallah hep birlikte Konyalı halkımızla beraber kutlayacağız. Kutlamada Kur’an-ı Kerim ziyafetleri, ezgiler, ilahiler söylenecek. Tiyatro ve piyano gösterisi ve Konya’nın çok değerli hocalarının konuşmaları olacak. Selçuklu Kongre Merkezi’ndeki programın yanı sıra 3 merkez ilçemizin en uç mahalleleri dediğimiz 500 Evler, Gödene ve Çatalhöyük’te de Selçuklu, Karatay ve Meram Şubelerimiz aynı anda program gerçekleştirecek. Ayrıca taşra ilçelerimizde de Mekke’nin Fethi programları kutlanacak. O gün insanlarımızın günaha düştüğü, insanlarımızın ifsadına yönelik çalışmaların önüne bir nebze olsun bu programlarla geçebilir miyiz mücadelesini yapıyoruz. Anadolu Gençlik Derneği, insanlığın ihyasını için bulunuyor. Maalesef insanlığın ifsadı için çalışan şer güçler de var. Her zaman olduğu gibi biz insanlığının yararına olacak işlerde olmaya çalışıyoruz. 31 Aralık 2022’de saat 19:30’da tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

dsc-0214.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.